Καβακάς αντί Μίχου στον Αστέρα Αμαλιάδας

Καβακάς αντί Μίχου στον Αστέρα Αμαλιάδας

Μέσα σε μία ώρα κατέληξε η διοίκηση των βυσσινί στον νέο εκλεκτό για τον πάγκο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον -μακρύ πλέον- κατάλογο των ομάδων που έχουν προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, προστέθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/8) και ο Αστέρας Αμαλιάδας. Λίγες ώρες μετά την ήττα στο φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη (2-1) και είκοσι μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση των βυσσινί αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Πέτρο Μίχο και να παραδώσει τα ηνία στον Τιμόθεο Καβακά. Προφανώς, οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αστέρα στα μέχρι τώρα φιλικά, με δεδομένο ότι η εξέλιξη σημειώθηκε αμέσως μετά την ήττα από τον... συνονόματο. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανακοίνωση της πρόσληψης του 45χρονου τεχνικού εκδόθηκε μόλις μία ώρα μετά από εκείνην του «διαζυγίου» με τον 58χρονο προπονητή.


Φινάλε με Μίχο. Αρχικά, λοιπόν, ήρθε η είδηση της αποχώρησης του Πέτρου Μίχου, με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει: «Ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι σήμερα τεχνικό του Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχαριστεί θερμά τον κ. Πέτρο Μίχο για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα αυτό το διάστημα, και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αρχή με Καβακά. Λίγο αργότερα ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση, αυτή τη φορά προς ενημέρωση για την ανάληψη καθηκόντων από πλευράς Τιμόθεου Καβακά. Το κείμενο έχει ως εξής: «Ο Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Πρόκειται για έναν ικανό και από τους πιο φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου, και η έλευση του στην ομάδα μας, συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και δίνει σίγουρα ελπίδες για να πάει ο Αστέρας μας ακόμη πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Τιμόθεος (Τίμος) Καβακάς ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκάθαρα δείγματα εξαιρετικής δουλειάς, όπως με ανόδους στον Πλατανιά, στη Λαμία, και με παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκ, σε προηγούμενες σημαντικές παρουσίες του στον επαγγελματικό χώρο. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας τον καλωσορίζει στον ερχομό του μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό 'τιμ' της ομάδας μας. Και του εύχεται 'καλή επιτυχία' στο έργο που αναλαμβάνει».