Άρεσε η Καβάλα, 2-1 με Παπαστεριανό τον Ορφέα στην Ξάνθη

Άρεσε η Καβάλα, 2-1 με Παπαστεριανό τον Ορφέα στην Ξάνθη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική νίκη με 2-1 πήρε η Καβάλα στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης, ικανοποιώντας με την εικόνα του, μια μέρα μετά την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στο Παγγαίο, με «εφεδρείες».
Ο ΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε στο 18΄, με κεφαλιά του Παπαστεριανού (ξεχώρισε με Λυμπεράκη και Γιαλαμούδη), σε κόρνερ του Γρ. Παπαδόπουλου, ενώ ο προωθημένος στόπερ των «Αργοναυτών» πέτυχε και το 0-2 με πλασέ, σε φάουλ του Ρομπέρ. Οι Θρακιώτες μείωσαν σε 1-2 με κεφαλιά του Κατρανίτσα στο 81΄. Ευκαιρίες για τους «γαλάζιους», που ζήτησαν δυο πέναλτι, έχασαν οι Κεϊτά (9΄, 40΄), Μπλιος (22΄), Ρομπέρ (63΄), Ντουρτμές (75΄) και Θωμαϊδης (80΄). Δεν έπαιξαν οι Τζιτζιφάκος, Χαραλαμπίδης, Καπνόπουλος, Αλιατίδης, Τσακιρίδης, Ντέντε, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για έμπειρο επιθετικό και νεαρό τερματοφύλακα.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τσαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Καραγκιόζης, Τανζού, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Γ., Ιμέρ, Πασχαλάκης.

ΚΑΒΑΛΑ: Παγκάκης, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος Γρ., Κεϊτά, Μπλιός, Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλος. Έπαιξαν και οι Θωμαϊδης, Ζαρωτιάδης, Δήμιζας, Ντουρτμές, Παυλίδης, Αδαμάκης, Χατζηκυριάκου.
.