Football League : Βρώμα, σαπίλα και ανυποληψία! (Του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Football League : Βρώμα, σαπίλα και ανυποληψία! (Του Γιάννη Μαυρόπουλου)
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 08/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες διάφορα τραγελαφικά γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο της Football league και δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε…

Και θα ήθελα πραγματικά να το δω μισογεμάτο το ποτήρι , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ διότι στην κυριολεξία είναι άδειο και μάλιστα βγάζει και μπόχα….

Αλήθεια όλοι εσείς που ευαγγελίζεστε ένα καθαρό πρωτάθλημα και υγιές κοιταχτήκατε καθόλου στον καθρέπτη να δείτε τη σκληρή πραγματικότητα ;

Είμαι σίγουρος πως όχι!

Διότι αν είχατε λίγη τσίπα θα είχατε φροντίσει εδώ και πολύ καιρό να διορθώσετε τα του οίκου σας και δεν θα κάνατε την ύστατη στιγμή μία τόσο «φθηνή» επικοινωνιακή πολιτική που γυρίζει το μυαλό μας πολλά χρόνια πίσω στα πέτρινα και αγύριστα χρόνια της μιζέριας και της διαφθοράς.

Ίσως μετά τα σκαμπίλια των αποκαλύψεων για τα στημένα τα προηγούμενα χρόνια να μη μπορέσατε επί της ουσίας να φτιάξετε ένα αξιόλογο πρωτάθλημα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα αφήσετε οικονομικά εύρωστες ομάδες και υγιή σωματεία με πάθος και όρεξη να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους και την διάκριση.

Μήπως τελικά αυτοί που φωνάζουν….  xθες …σήμερα… αύριο είναι αυτοί που κινδυνεύουν  εν όψει αδειοδοτήσεων και πιστοποιητικών ;

Κύριε Λεουτζάκο αλήθεια τι έχετε κάνει για το άμοιρο και δυστυχισμένο πρωτάθλημά σας και θέλετε με τόσο πάθος να αφαιρέσετε το δικαίωμα συμμετοχής άλλων ομάδων στο πρωτάθλημα της Football League;

Είναι δυνατόν εσείς και η ετοιμόρροπη κατηγορία σας να αγαπάτε το ποδόσφαιρο και να θέλετε να γυρίσει πίσω ο κόσμος στα γήπεδα;

Ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν θα έπρεπε να μάθει ο κόσμος του ποδοσφαίρου;

Αντί να κοιτάξετε να φέρετε επενδυτές και να αναπτύξετε εμπορικά τον συνεταιρισμό προσπαθείτε να διώξετε τους λίγους καθαρούς που έμειναν στο ποδόσφαιρο.

Είναι κρίμα και λυπηρό να θέλετε να κρατήσετε «δίπλα σας» ομάδες που αν μπει σοβαρά στα γραφεία τους και στα βιβλία τους ο κρατικός μηχανισμός τότε θα εκραγεί πύραυλος –βόμβα όμοια με αυτή που εκτόξευσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν  στην Β.Κορέα !

Αλλά εδώ θα μου πεις έχουν το θράσος να ζητούν συμμετοχή ομάδες που έφαγαν 7 γκολ σε ένα ημίχρονο…..

Αυτήν την ποιότητα αναζητάτε στο πρωτάθλημα που εκκρεμούν από πέρσι 55 ύποπτα παιχνίδια ;

Ούτε ένα ούτε δύο κύριε πρόεδρε….

Σε κάθε περίπτωση ο καπετάνιος βρίσκει λύσεις και οδηγά με ασφάλεια το καράβι στον προορισμό του…

Εσείς τι κάνατε τόσους μήνες ;

Τίποτα απολύτως διότι πολύ απλά τελείωσε το βαρέλι … φτάσαμε πάτο και εσείς δεν έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις για να κάνετε έστω ένα βήμα παραπάνω.

Άραγε με πιο δικαίωμα προσβάλετε ευθέως και κρίνετε αποφάσεις ανώτατων δικαστών;

Εσείς και οι συνέταιροι σας   ίσως ξέρουν καλύτερα…..

Η διοίκηση της ΕΠΟ τις επόμενες ώρες καλείτε να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου.

Θα τολμούσα να πω ότι θα είναι και ιστορικής σημασίας για το μέλλον όσων θέλουν να επενδύσουν στον χώρο.

Οι δικαστικές αποφάσεις δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελούν προϊόν χλευασμού και ευτελισμού από κανέναν επειδή δεν του αρέσουν.

Τα πράγματα είναι απλά και δεν θέλει ούτε μαθηματικά ούτε αμπελοφιλοσοφίες….

Αποβάλεις τους άχρηστους που το μυαλό τους είναι σε άλλα κόλπα και  που δεν έχουν τακτοποιημένα τα χαρτιά τους και πληρώνουν με φιλάκια και  ανεβάζεις άμεσα ομάδες με χρήμα , κόσμο και φιλοδοξίες.

Για ποδόσφαιρο μιλάμε κύριοι και αν δεν μπορείτε κάντε στην άκρη διότι υπάρχουν και ικανοί!

 

Γιάννης Μαυρόπουλος με υπογραφή για όσους θέλουν να κάνουν μηνύσεις…