Ενθουσίασε ο Εδεσσαϊκός, 4-1 τον Άρη Παλαιοχωρίου με «μαέστρο» Σκαθαρούδη (PICS+VID)

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 10/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με ηγέτη και… πρώτο βιολί τον Γιώργο Σκαθαρούδη, που πέτυχε δυο γκολ, ο Εδεσσαϊκός επιβλήθηκε 4-1 του Άρη Παλαιοχωρίου σε εντός έδρας φιλικό, ενώ σήμερα οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Όλυμπο Αψάλου για το κύπελλο Πέλλας (17.30). Το σκορ για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη άνοιξε στο 33΄ με πέναλτι ο Σκαθαρούδης, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 42΄ οι «κιτρινόμαυροι» της Χαλκιδικής ισοφάρισαν σε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά του Αλμπέρτο Σιμόνι.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 55΄, όταν την εκτέλεση του Καρλόπουλου απέκρουσε ο Παπουρτζής, ενώ στο 72΄ ο Γιώργος Σκαθαρούδης «χτύπησε» ξανά για τους «τριαινοφόρους», για το 2-1 με ωραίο πλασέ. Μάλιστα, στο 73΄ ήρθε το 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια του Στάθη Καράμπελα, ενώ το τελικό 4-1 για τους Εδεσσαίους διαμόρφωσε στο 83΄ με κεφαλιά ο Γιώργος Καρακούτης, για τον οποίο θα παρθεί άμεσα απόφαση για το αν αποκτηθεί.

 

Ευκαιρίες έχασαν και οι Ταουσιάνης (30΄), Καρακούτης (47΄), Σκαθαρούδης (82΄) και Ρέτζια (82΄).

Από τον Εδεσσαϊκό έλειψαν αρκετοί, που θα πάρουν χρόνο σήμερα στο κύπελλο (όπως οι Βόλτσης, Προύντσης, Τζατζανάς, Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Λαφαζανίδης, Κούμπους, αλλά και οι Μεταξάς, Πούπης, Καρακάσογλου, Κατσαμακτσής και Παπαστεργίου) και από την ομάδα του Μάκη Δανδίκα οι Αποστολάς, Προβατίδης, Ζαχαριάδης και Κουκουλέκης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Παπουρτζής, Βλαδοβίτης, Κιόρτσης, Φωτιάς, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Σκαθαρούδης, Κάρτζιος, Ταουσιάνης, Καρακούτης. Έπαιξαν και οι Καράμπελας, Ουζούνης, Ρέτζια, Σφέτκος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Τσότρας, Κουκουρώνας, Ταϊρης, Σαμπιασβίλι, Τσιντογιάννης, Καρλόπουλος, Αποστόλου, Κωτάκης, Παπαδημητρίου, Σιμόνι. Έπαιξαν και οι Χατζημηνάς, Πιτσόκος, Ντόμπρος, Πάπας, Κατσούλης, Κυπαρισσάς.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 14:10