Κλειστές πόρτες στη Δόξα Δράμας-Ιωσηφίδης: «Εμείς πάμε για πόλεμο!»

Κλειστές πόρτες στη Δόξα Δράμας-Ιωσηφίδης: «Εμείς πάμε για πόλεμο!»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με… σφράγισμα αποδυτηρίων συνεχίζονται στη Δόξα Δράμας οι κλειστές (για αδιάκριτα μάτια…) προπονήσεις, ενόψει του μεθαυριανού μπαράζ με τον Καραϊσκάκη στην Κατερίνη.

Ο Άγγελος Διγκόζης έχει στη διάθεσή του εκτάκτως και τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Φλίγκο, που θα ενσωματωθεί μάλλον στο ξενοδοχείο στην Πιερία και όχι ιδιαίτερες απουσίες, με τη συμμετοχή πλέον και των νεοαποκτηθέντων επαγγελματιών.

Το μήνυμα στους «Μαυραετούς» είναι σαφές, από τα χείλη του γενικού διευθυντή, Νίκου Ιωσηφίδη, με… πλύση εγκεφάλου προς παίκτες και… γενικά, βάζοντας «φρένο» στον υπερενθουσιασμό:

«Μην ακούτε κανέναν, εμείς πάμε για τελικό. Για μάχη, για πόλεμο, αυτή είναι η δουλειά μας. Οι αποφάσεις δεν εξαρτώνται από εμάς, δεν θα παρασυρθούμε για να βάλουμε… αυτογκόλ. Αν ακυρωθεί ξανά το μπαράζ και ανεβούμε απευθείας, είτε το πρωί, είτε είμαστε στο... πούλμαν ή στην Κατερίνη, καλώς να γίνει, αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και για το 1%».

Βεβαίως, η αδυναμία συμμετοχής του Ηρακλή στη Φούτμπολ Λιγκ, που ήρθε σήμερα εγγράφως και επισήμως, ανοίγει και δεύτερη θέση στην παραπάνω κατηγορία και η λογική (που συχνά… καταργείται στην Ελλάδα) υπαγορεύει την άνευ αγώνα άνοδο για Δραμινούς και Αρτινούς.

Φυσικά, το θέμα είναι διαδικαστικό και το ζήτημα ξεκαθαρίζει οριστικά σε συνεδρίαση της Έκτακτης Επιτροπής Θεμάτων της ΕΠΟ, το πρωί της Τρίτης με συμμετοχή των εμπλεκομένων.

Όσο για την ενίσχυση, συντηρούνται στο προσκήνιο δυνατά ονόματα (όπως ο Αντώνης Πετρόπουλος) αλλά προς το παρόν δεν είναι προτεραιότητα η μεταγραφολογία.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 15:11