Στο στόχαστρο του Κιλκισιακού οι Σαπανίδης-Σαραγιώτης

Στο στόχαστρο του Κιλκισιακού οι Σαπανίδης-Σαραγιώτης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανοιχτό… παράθυρο για έκτακτες ενισχύσεις αφήνουν στον Κιλκισιακό και ανάμεσα στα ονόματα που συζητιούνται είναι αυτά των Γιώργου Σαπανίδη και Σπύρου Σαραγιώτη.

Ο πρώτος είναι περσινός γνώριμος για τους Κιλκισιώτες, με τον 28χρονο μέσο να συμφωνεί με τον Άρη Παλαιοχωρίου φέτος, από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα.

Ο Σαπανίδης, που απασχολεί αρκετές ομάδες, έχει συνεργαστεί στον Καμπανιακό με τον Λεωνίδα Υφαντίδη, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καστοριά, Γιαννιτσά, Αετό Σκύδρας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Απόλλωνα Αρναίας, ΠΑΟΝΕ, Νίκη Πολυγύρου, Πυρσό Γρεβενών.

Παράλληλα, στα υπόψη δείχνει και ο Σπύρος Σαραγιώτης, στόπερ που επίσης αποχώρησε από τον Άρη Παλαιοχωρίου (παρότι και εκείνος εντάχθηκε φέτος στους Χαλκιδικιώτες), ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Καμπανιακό, Διγενή Λακκώματος, Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Αχιλλέα Περαίας (επίσης απασχολεί και άλλες ομάδες).

Ο Κιλκισιακός, που δοκιμάζει έναν παίκτη, δεν θα δώσει τελικά φιλικό σήμερα με τον Αιγινιακό (ματαιώθηκε από την ομάδα της Πιερίας) και θα παίξει το Σάββατο κύπελλο με το Παλιό Αγιονέρι και την Κυριακή φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη.