Νίκη… επιβεβαίωσης ο Εδεσσαϊκός, 1-0 τα Τρίκαλα Ημαθίας με σφραγίδα Σκαθαρούδη (vid)

Με γκολ του Σκαθαρούδη, ο Εδεσσαϊκός ξεπέρασε την αντίσταση του μαχητικού Μέγα Αλέξανδρου...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε καλό δρόμο βαδίζει ο Εδεσσαϊκός, που κέρδισε ακόμα μια ομάδα της κατηγορίας (μετά τη Νάουσα και τον Άρη Παλαιοχωρίου), με 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων σε φιλικό εντός, με σκόρερ τον φορμαρισμένο Γιώργο Σκαθαρούδη.

Μια μέρα μετά το νικηφόρο 5-1 στην Όρμα για το κύπελλο, η ομάδα του Ηλία Σαπάνη επιβεβαίωσε ότι διαθέτει «βάθος» στο ρόστερ και ότι χτίζει χαρακτήρα νικητή. Οι «τριαινοφόροι» κέρδισαν 1-0 τα επίσης νεοφώτιστα Τρίκαλα (θα βρουν μπροστά τους και στον ίδιο όμιλο στα επίσημα), με γκολ του Σκαθαρούδη στο 54΄ (είχε βάλει και δυο γκολ στο 4-1 με το Παλαιοχώρι), με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Ταουσιάνη.

Για τον Εδεσσαϊκό, που έδωσε αξιόλογα δείγματα γραφής, με καλή κυκλοφορία και αρκετές φάσεις, ευκαιρίες έχασαν οι Σκαθαρούδης (δυο στο πρώτο μέρος), Ταουσιάνης (25΄ φάουλ, «έβγαλε» ο Ρίζος, 30΄ σουτ λίγο άουτ και μια στο δεύτερο μέρος), Λαφαζανίδης (46΄ κεφαλιά άουτ). Η ομάδα της Ημαθίας είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές, με Τσουλχάι-Συμπεθέρη, χωρίς να υπάρχει ανησυχία, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί ο δοκιμαζόμενος χαφ, Ανδρέας Ζαχαριουδάκης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Παπουρτζής, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Φωτιάς, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Καράμπελας, Σκαθαρούδης, Ταουσιάνης, Λαφαζανίδης. Έπαιξαν και οι Ουζούνης, Ρέτζια, Σφέτκος, Τζατζανάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ρίζος, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Πετκάκης, Τσουλχάι (10΄ λ.τ. Πατρίκας), Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Συμπεθέρης (43΄ λ.τ. Βαφειάδης), Ποτουρίδης, Παρσόπουλος, Γ. Κίτσας. Έπαιξαν και οι Τσιρίδης, Βλάχος, Ευθυμίου, Καπετάνος, Ζαχαριουδάκης, Ζωγράφος, Περπερίδης.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 11:36