Παρουσίαση φανέλας, αγιασμός και υποσχέσεις στον Αγροτικό Αστέρα (pics)

Παρουσίαση φανέλας, αγιασμός και υποσχέσεις στον Αγροτικό Αστέρα (pics)

Συνειδητοποιημένοι για τις απαιτήσεις κόντρα στις αντίξοες συνθήκες έδειξαν οι Αρετάκης, Τζόλας, Καραντασιάδης, Προβατίδης και Ντουνιάς, που μίλησαν ως εκπρόσωποι διοίκησης, τεχνικού τιμ και ρόστερ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 19/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν παρουσίασαν στον Αγροτικό Αστέρα, παράλληλα με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, ενώ διεξήχθη συνέντευξη τύπου, με δηλώσεις των Χρόνη Αρετάκη (πρόεδρος Ερασιτέχνη), Γιώργου Τζόλα (υπηρεσιακός τεχνικός), Ηλία Προβατίδη, Άγγελου Καραντασιάδη και Κώστα Ντουνιά (παίκτες).

Η νέα σελίδα γύρισε στους «σταχυοφόρους», που ανασυγκροτούνται στη Γ΄ Εθνική. Η υπεύθυνη μάρκετινγκ Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεκίνησε την παρουσίαση της συνέντευξης τύπου, όπου σύσσωμο το «πράσινο» Δ.Σ. ευχήθηκε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα.

ΑΡΕΤΑΚΗΣ: «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…»

Στο περιθώριο του αγιασμού για όλα τα τμήματα και της παρουσίασης φανέλας για την ανδρική ομάδα, ο πρόεδρος Χρόνης Αρετάκης ανέφερε: «Στόχος μας για φέτος είναι να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία, έτσι όπως διαμορφώθηκαν και οι όμιλοι. Το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί και πλέον επικεντρωνόμαστε στο να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις για προπονητή, πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τον ανακοινώσουμε. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή τη νέα προσπάθεια».

ΤΖΟΛΑΣ: «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ»

Ο γυμναστής και υπηρεσιακός τεχνικός του Αστέρα, Γιώργος Τζόλας, τόνισε: «Δουλεύουμε καθημερινά προκειμένου να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, στόχος μας είναι η ταχύτερη δυνατή σωτηρία».

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ…

Κώστας Ντούνιας (μεσοαμυντικός): «Είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια πρόκληση για μας. Κάθε μέρα στηρίζουμε την προσπάθειά μας κι έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα πετύχει τους στόχους της».

Άγγελος Καραντασιάδης (αμυντικός): «Θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό προκειμένου να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η σωτηρία. Είμαστε σε καλό δρόμο και ανυπομονούμε για την έναρξη».

Ηλίας Προβατίδης (μεσοεπιθετικός): «Γίνεται μια καινούρια αρχή στον Αγροτικό και όλοι θα πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και θα πρέπει όλες οι ομάδες να κάνουν πρωταθλητισμό».

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΟΟΥΤΣ, ΠΗΡΕ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Άμεσα αναμένεται να προσληφθεί νέος τεχνικός, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για ενίσχυση, με τον μέσο Βασίλη Ζαχαράκη να «κλείνει» και τυπικά, αφού έφερε το δελτίο του από τον Αλμωπό Αριδαίας (στον οποίο είχε συμφωνήσει φέτος). Ο 29χρονος αμυντικός χαφ έχει θητεία σε Ηρακλή Αμπελοκήπων, Απόλλωνα Αρναίας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕ Μεσολογγίου, ΑΟ Καρδίας, Ηρακλή Ψαχνών, Παναρκαδικός κ.α. Στο τέλος της εβδομάδας (από Παρασκευή ως Κυριακή, κάτι που ξεκαθαρίζει σήμερα) θα δοθεί εντός έδρας φιλικό με την Ελπίδα Σκουτάρεως, των παλιών γνώριμων Νέστορα Στεφανίδη και Σάββα Ταταρίδη.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 10:45