«Ντόρτια» Πιερικού στη Βροντού, επαφές για Ντεμπελέ-Ποκόνγκ

«Ντόρτια» Πιερικού στη Βροντού, επαφές για Ντεμπελέ-Ποκόνγκ

Εύκολη πρόκριση για τους Κατερινιώτες χωρίς αρκετούς βασικούς και συζητήσεις για ενισχύσεις με ξένους που έπαιζαν Ελλάδα...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει στο Κύπελλο ο Πιερικός, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ολύμπου Βροντούς, με 4-1 εκτός έδρας, παίζοντας με νεαρούς και «ρεζέρβες» και ικανοποιώντας τον Νίκο Θεοδοσιάδη. Στο στόχαστρο ο 27χρονος Μπασιρού Ντεμπελέ, πρώην μεσοαμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Θετικό δείγμα και… πρόσημο για τους «μελανόλευκους» στη Βροντού, όχι τόσο για την εύκολη πρόκριση, όσο για την εικόνα εφεδρειών, που αποδεικνύουν στο τεχνικό τιμ ότι υπάρχει «βάθος» στο ρόστερ.

Για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη τα δυο πρώτα γκολ πέτυχε ο Κτιστόπουλος, στο 35΄ και το 50΄, ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Κυριλλίδης (57΄) και Γκουντρουμπής (83΄).

Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 85΄ ο Σαββίδης, για το τελικό 1-4. Δοκάρια για τους Κατερινιώτες είχαν οι Κραγιόπουλος και Κτιστόπουλος, ενώ πήραν ανάσες αρκετοί βασικοί, όπως Παπατολίκας, Τερζής, Λαζαρίδης, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.

Σύνθεση Πιερικού: Τσιαμπέρας, Σαμανίδης, Τουλκερίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κοκονόζι, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Κτιστόπουλος, Κατσιαμήτας. Έπαιξαν και οι Ράντος, Λαμπίρης, Καρτσαμπάς και Γκουντρουμπής.

Το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Κυριακή εντός με τη «γειτόνισσα» Καρίτσα (μόνος άλλος εκπρόσωπος στο νομό), ενώ συνεχίζονται οι επαφές για επιθετικό και «εξάρι».

Για τη γραμμή κρούσης αναμονή υπάρχει για τον Καμερουνέζο Μούσα Ποκόνγκ (πρώην Ψαχνών, Τυρνάβου και Κισσαμικού), που απασχολεί αρκετές ομάδες της κατηγορίας (προτάθηκε και στον Μακεδονικό), ενώ για αμυντικό χαφ στο… σημάδι μπήκε ο Μπασιρού Ντεμπελέ (απασχολεί και μια ομάδα του νότου). Ο 27χρονος από το Μάλι έπαιξε πέρυσι στη Φούτμπολ Λιγκ με την Αναγέννηση Καρδίτσας και παλιότερα σε ακαδημίες Παρί Σεν Ζερμέν, Σλάβια Πράγας και την Γκαμπές της Τυνησίας.