Απέκτησε το πολωνικό «άρμα» Καμίλ Κρολ ο Νέστος Χρυσούπολης, αντίο στο κύπελλο

Απέκτησε το πολωνικό «άρμα» Καμίλ Κρολ ο Νέστος Χρυσούπολης, αντίο στο κύπελλο

Ψηλώνει στην κορυφή της επίθεσης ο Νέστος με Κρολ, αυξάνοντας τις επιλογές δίπλα σε Βργκοτς, Τσανακτσόγλου και Μιχαηλίδη

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Νέστος Χρυσούπολης, που έχασε 4-2 στα πέναλτι από τον Βύρωνα Καβάλας εκτός έδρας (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και έμεινε εκτός κυπέλλου, αλλά οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν τον υψηλόσωμο Πολωνό φορ, Καμίλ Κρολ.

Το βάρος στο πρωτάθλημα στρέφει η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, που είπε «αντίο» στο κύπελλο στη… ρώσικη ρουλέτα. Ο Βύρωνας προηγήθηκε μόλις στο 2΄ με τον Σάσσο, ενώ η Χρυσούπολη έστειλε την… παρτίδα στην παράταση, ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Μπαντάνη στο 91΄ (το έκανε ο Σιαματάς στον Μαϊδανό). Στο 112΄ ο Λαδάκης έσωσε στη γραμμή με το κεφάλι σε «λόμπα» του Τουμπαλά για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη είχε και άλλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τσανακτσόγλου (33΄ και 65΄) και τον Βργκότς (67΄).

Σύνθεση Νέστου: Αθανασίου, Παυλακάκης (115` Μαρκάκης), Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Τσανακτσόγλου (66` Λαδάκης), Μαϊδανός, Τσάκωνας, Μιχαηλίδης (105` Φαμπιόλ), Μπούτος (51` Μπαντάνης), Βργκοτς.

Τα πέναλτι: Παπαδάτος αστόχησε, Χούσινετς 0-1, Δελής 1-1, Λαδάκης αστόχησε, Παντελίδης 2-1, Βργκοτς 2-2, Λευτέρης 3-2, Τσάκωνας σε Μπάφα, Σιαματάς 4-2. Πάντως, ο Νέστος ενισχύει σημαντικά τη γραμμή κρούσης, με τον υψηλόσωμο (1.93) Πολωνό, Καμίλ Κρολ.

Ο 30χρονος στράικερ, κανονικό… κυπαρίσσι, έπαιζε σε Δόξα Κρανούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Πανελευσινιακό, Ζάκυνθο, Χαλκίδα και μέχρι πρότινος Φωστήρα, έχοντας πολλές συμμετοχές σε Β΄-Γ΄ Εθνική.

 πηγη proininews