Απέκτησαν Βαφειάδη τα Τρίκαλα Ημαθίας

Απέκτησαν Βαφειάδη τα Τρίκαλα Ημαθίας

"Σφραγίζει" το ρόστερ πιθανότατα στα Τρίκαλα Ημαθίας, με την έλευση των Βαφειάδη και Ζαχαριουδάκη

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 28/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιθετική ενίσχυση για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που έντυσε στα πράσινα τον 19χρονο επιθετικό, Βασίλη Βαφειάδη, με θητεία σε Θύελλα Φιλώτα, Κ20 ΑΕΚ, Κ20 ΠΑΟΚ και εσχάτως Κ20 Πλατανιά.

Έτσι, «κλείνει» το ρόστερ μαζί με τον Ζαχαριουδάκη για την ομάδα της Ημαθίας, που στην κυριακάτικη πρεμιέρα φιλοξενεί τη «γειτόνισσα» Νάουσα στην Αλεξάνδρεια.

Απών θα είναι ο Σαμαράς και μάλλον διαθέσιμοι για τον Γιώργο Ντάμτσιο οι Πετκάκης και Λ. Κίτσας.

ΝΑΟΥΣΑ: Το Μακροχώρι εντός κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» την Τετάρτη για το κύπελλο Ημαθίας (15.30), ενώ για την κυριακάτικη πρεμιέρα με τα Τρίκαλα στην Αλεξάνδρεια απόντες είναι ο τιμωρημένος Τούφας και οι τραυματίες Παντζαρτζίδης και Ευθυμιάδης. Τέλος, δεν εγκαταλείφθηκαν οι σκέψεις για απόκτηση αμυντικού χαφ (υπάρχουν δυο στόχοι).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Την έκδοση δελτίου στον αμυντικό Γιάννη Τσότρα (αμφίβολος ακόμα, προέρχεται από προσφυγή στον Ηρακλή) περιμένουν στην ομάδα της Χαλκιδικής, για την εντός έδρας πρεμιέρα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κιτρινόμαυρους» στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Μπίλη, με τον γυμναστή Άρη Μοσχόπουλο να παραμένει στο επιτελείο.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Με μόνο απόντα τον τραυματία Τάχο θα παραταχθεί ο Φίλιππος στην πρεμιέρα με τον Άρη Παλαιοχωρίου στη Χαλκιδική, ενώ το ηθικό είναι ανεβασμένο μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση με τον Μακεδονικό.