Σόου Φαρινόλα στην παρθενική νίκη του Αήττητου (3-0)

Σόου  Φαρινόλα  στην παρθενική νίκη του Αήττητου (3-0)

Ομάδα για Β εθνικής …. ο Αήττητος που όταν «έσπασε» το αμυντικό φράγμα του Διαγόρα πυροβολούσε κατά ριπάς

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 01/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ο Αήττητος Σπάτων αφού επιβλήθηκε του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής με 3-0.

Οι γηπεδούχοι του Πάρη Κωνσταντακόπουλου κυριάρχησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα .

Σημαντικό στοιχείο του αγώνα η πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων που προφανώς  ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα αλλά ο τρόπος μάλλον δεν παρέπεμπε σε ….. ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με νύχια και με δόντια ανέπαφη την εστία τους ,κάτι που δεν κατάφεραν και στο δεύτερο.

Η ηγετική παρουσία του Φαρινόλα καθ όλη την διάρκεια του αγώνα επισφραγίστηκε (εκτός από τα δυο δοκάρια που είχε) με το γκολ που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους .

Το γκολ από την πλευρά των γηπεδούχων ήταν η αιτία αφενός μεν να παίξουν πιο ελεύθερα οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Κωνσταντακόπουλου , και από την άλλη να αρχίσει ο εφιάλτης των φιλοξενουμένων οι οποίοι έβλεπαν τους  «δαιμονισμένους» αντιπάλους τους να ψάχνουν το επόμενο γκολ.

Έτσι στο 70’ είχαμε μοιραία το 2-0 με τον Νικλητσιώτη διώχνοντας παράλληλα και τον ψυχολογικό εφιάλτη του εύθραυστου 1-0…

Ο πολύ καλός και δραστήριος Κρητικός με έξυπνη προσπάθεια μέσα στην περιοχή και δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 3-0 που βάση της εικόνας του αγώνα κολακεύει την ομάδα του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιχαλάκης για τον Διαγόρα.

 

Αναμφισβήτητα ο Αήττητος έδειξε από την πρώτη αγωνιστική ξεκάθαρα πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής στο όμιλο του.

Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος δημιούργησε στην κυριολεξία ένα δεμένο σύνολο με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία και πάνω από όλα πειθαρχία.

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός…   και ο ηγέτης της ομάδος από την Ανατολική Αττική  Νίκος Κατσιγιάννης μάλλον  έβαλε από τώρα το νερό στο  αυλάκι !

 

 

Διαιτησία : Σφέτσιας – Ντζουροπάνος- Βαλκάνος

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος)

 Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ηρακλής (78′ Σκαφίδας), Τσέπας (82′ Κατσικογιάννης), Γκούμας (66′ Νικλητσιώτης), Φαρινολα, Τσιλιγγίργης (87′ Σκουμας), Κρητικος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  (Χρήστος Πελέκης)

Ροππας, Τοπαλι, Τσαμπικος, Σαλταμάρας (72′ λ.τρ. Κρασουδάκης), Μερο, Αχειμαστος, Λαζαρίδης (90′ Παρέλης Δ.) Τσομπανέλης, Φιλιανος (53′ Παρέλης Β.), Κιστα (83′ Σεφουλαι), Μιχαλάκης.

 

Το πρώτο .... και γούρικο

 Οι καλύτεροι στα καλύτερα πόστα !

 

 

Ο Σαλταμάρας αποχωρεί υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής

 

Ο ηγέτης του Αήττητου Σπάτων Νίκος Κατσιγιάννης με τις δυο κόρες του 

 

Άρχισε το πρωτάθλημα και  εμφανίστηκαν οι φίλοι μας 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 00:09