Βαθμό στην Παλαιόχωρα η Κηφισιά

Βαθμό στην Παλαιόχωρα η Κηφισιά

Με γκολ του Μιχελή στις καθυστερήσεις η ομάδα των βορείων προαστίων απέσπασε ισοπαλία από τον νεοφώτιστο ΑΟ Παλαιοχώρας (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Αγκαλιά» με μία ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/10) ο ΑΟ Παλαιοχώρας, ωστόσο η Κηφισιά τού στέρησε τη χαρά, παίρνοντας την ισοπαλία στις καθυστερήσεις του αγώνα! Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες για να φτάσουν στην επικράτηση και τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν τις δικές τους καλές στιγμές για να πετύχουν πιο νωρίς την ισοφάριση.

Μετά από 18 λεπτά αγώνα οι πρωταθλητές Χανίων προηγήθηκαν με το σουτ του Δρακάκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα της Κηφισιάς (1-0), που στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε για το γκολ της ισοφάρισης και δικαιώθηκε! Αρχικά οι κυανόλευκοι προειδοποίησαν με το πλασέ του Καϊμακαμούδη στο 62', για να μπορέσουν τελικά να φέρουν το ματς στα ίσια στο 93', χάρη σε όμορφη κεφαλιά με την οποία σκόραρε ο Μιχελής (1-1).

Διαιτητής ήταν ο Κρασαγάκης, με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη και Μαυρουδή (Ηρακλείου).

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφινης): Πονηρός, Καζαντζίδης (92' Παπαδόπουλος), Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Α. Μανουσάκης, Κερμενίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης (81' Αθανασόπουλος), Δ. Μανουσάκης (88' Τσαγκαράκης), Ζαϊμίδης (68' Κουλούρης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Τσαφταρίδης (68' Μιχελής), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Ρεντζής, Τζέλι (73' Κοντογιάννης), Καϊμακαμούδης (94' Καραμπάς), Παναγιωτόπουλος, Παληαρούτας (56' Κωνσταντινίδης).