Ο Ερμής Ζωνιανών το ντέρμπι

Ο Ερμής Ζωνιανών το ντέρμπι

Με ανατροπή του σκορ η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή έφτασε στη νίκη κόντρα στον ΠΟ Ατσαλένιου (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου πραγματοποίησε ο Ερμής Ζωνιανών, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΟ Ατσαλένιου. Οι πράσινοι του Μανώλη Πατεμτζή έφτασαν στο τρίποντο με ανατροπή του σκορ, βγάζοντας ψυχικά αποθέματα στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία περίπου 300 φιλάθλων τους. Μόλις στο 10' ο Ρουμπάκης «πάγωσε» τα Ζωνιανά, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του με κεφαλιά. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 15' ο Ανυφαντάκης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο 77' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ντάμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που πιθανόν να έπαιξε τον ρόλο του στην επίτευξη της ανατροπής από τους Ζωνιανούς, με το υπέροχο διαγώνιο σουτ του Σκουτέλη στο 85'.

Διαιτητής ήταν ο Γιουματζίδης (Χανίων), με βοηθούς τους Πάγκαλος (Λασιθίου) και Κομισοπούλου (Χανίων).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης, Σταθόγλου (46' Σταθουλόπυολος), Χατζηδημητρίου, Τοπούζης (89' Χατζηβασίλης), Πλουσής (57' Σκουτέλης), Νοκάι (70' Πασιαλής)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Τζανής, Χαμαλάκης, Βρεττός, Πατινιώτης, Χαρίτος (87' Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Ντάμπος, Φραγκιαδάκης, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης.