«Πλήγωσε» τον Μακεδονικό ο Αλμωπός Αριδαίας, διπλό 3-1 στους Αμπελόκηπους

«Πλήγωσε» τον Μακεδονικό ο Αλμωπός Αριδαίας, διπλό 3-1 στους Αμπελόκηπους

Αρχή με διπλό έκανε ο Αλμωπός, ενώ ο Μακεδονικός έπεσε θύμα του άγχους της πρεμιέρας για τους γηπεδούχους

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μίνι-έκπληξη στους Αμπελόκηπους, με τον Αλμωπό Αριδαίας να κερδίζει 3-1 τον Μακεδονικό, ο οποίος έδειξε επηρεασμένος από την ξαφνική αλλαγή έδρας. Στην επιστροφή στη Γ΄ Εθνική μετά από μια τριετία, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με αρνητικό πρόσημο.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και προηγήθηκαν στο 27΄ με τον Μεντή. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου έφτασε στο 1-1 στο 58΄ με τον Ηλιόπουλο, αλλά η αποβολή του Τουμανίδη στο 77΄ με κόκκινη δυσκόλεψε και άλλο το έργο των γηπεδούχων.

Στο 80΄ ήρθε το 1-2 για την ομάδα της Πέλλας με τον Σενεγαλέζο Κριστιάνο Μεντί, ενώ το τελικό 1-3 για τον Αλμωπό διαμόρφωσε στο 85΄ ο Χρήστος Πετρίδης. Διαιτησία: Πολυχρόνης, Μηνούδης, Σαλτσίδης (Χαλκιδικής).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Βόσδου (81' Βοσνιάδης), Παπατζίκος, Τουμανίδης, Αντωνιάδης (49' Κανούλας), Ζαφειρίδης (83' Ζαγναφέρης), Ηλιόπουλος, Διαμαντίδης, Γαρύφαλλος, Παπαποστόλου.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Θόρια (55' Αναστασιάδης), Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Μεντής, Ελευθεριάδης Λ. (87' Πολύζος), Χαρίσης (79' Τσόλκας), Μεντί.

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 10:43