Ιστορική νίκη γοήτρου για τα Τρίκαλα Ημαθίας, 1-0 τη Νάουσα στο ντέρμπι στην Αλεξάνδρεια (video)

Μίνι-εκπλήξεις στην πρεμιέρα, από τους... πρωτάρηδες, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ΑΕ Καρίτσας, με Νάουσα και Ηρακλή αντίστοιχα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έγραψε ιστορία ο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας ως τυπικά γηπεδούχος κέρδισε 1-0 τη «γειτόνισσα» Νάουσα στο τοπικό ντέρμπι, κάνοντας ονειρεμένη πρεμιέρα στη Γ΄ Εθνική. Το μοναδικό γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Κουκουράκης στο 63΄, ενώ η Νάουσα έχασε πέναλτι με τον Κωτσόπουλο στο 77΄, όταν απέκρουσε ο Ρίζος. Διαιτησία: Χανίδης, Μποζατζίδης, Κουφός (Μακεδονίας)

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, ΤσουλχάΙ, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης (81' Βαφειάδης), Κίτσας (92΄ Παπαδόπουλος), Ζωγράφος (64' Βλάχος), Ποτουρίδης (87' Πατρίκας)

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Νίκου (87' Καψάλης), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (76' Μτσεντλισβίλι), Χατζόπουλος (62' Ντινόπουλος).

φωτο emvolos

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΚΑΡΙΤΣΑ, 2-0 ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ

«Φτιάχνεται» ακόμα ο Ηρακλής, με μπροστάρηδες τον γενικό αρχηγό Τάσο Κατσαμπή και τον προπονητή Σάκη Αναστασιάδη. Ο Ημίθεος των 14 νεαρών παικτών (18.4 ο μέσος όρος ηλικίας) έκανε… επανεκκίνηση στην Κατερίνη, με νικητή τον κόσμο, που έκανε μαζική απόβαση στην Πιερία. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν φιλότιμα αλλά λύγισαν με 2-0 από την ΑΕ Καρίτσας στην πρεμιέρα, τους νεοφώτιστους «κιτρινόμαυρους» (ανέβηκαν αντί του πρωταθλητή Ποσειδώνα που δεν «κατέβηκε» στη Γ΄ Εθνική), οι οποίοι βέβαια διαθέτουν πιο έμπειρο ρόστερ και έφτασαν σε ιστορική νίκη, στην παρθενική τους παρουσία στην κατηγορία. Ο χρόνος είναι σύμμαχος του «πληγωμένου» Ηρακλή, που ετοιμάζει μαζικές ενισχύσεις, για να δείξει πιο δυνατό προφίλ και να έχει καλύτερη συνέχεια. Σκόρερ χρίστηκαν οι Κυρτέγος (6΄) και Τροϊρης (64΄, άλλοτε παίκτης των Θεσσαλονικέων), ενώ δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε και ο Κυπαρίσσης. Διαιτησία: Σιδηρόπουλος, Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Τσιλιγκιρίδης, Βασιούρης, Ραπτόπουλος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροίρης, Δαλαμήτρας, Μπέης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Τσιώμης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Κριτσιώνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος, Δραγάνης.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρης Παλαιοχωρίου – Φιλ. Αλεξάνδρειας    1-0

Εδεσσαϊκός – ΑΠΕ Λαγκαδά      2-2

ΑΟ Καρδίας –Πιερικός    1-2

ΑΕ Καρίτσας –Ηρακλής   2-0

Μακεδονικός -Αλμωπός Αριδαίας      1-3

Αγροτικός Αστέρας –Καμπανιακός     3-2

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων – Νάουσα  1-0

Ρεπό: Κιλκισιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜΟΙ      ΓΚΟΛ

  1. Αλμωπός Αρ. 3 3-1
  2. ΑΕ Καρίτσας 3 2-0
  3. Αγροτικός Αστ. 3 3-2
  4. Πιερικός 3 2-1
  5. Μ. Αλ. Τρικάλων 3 1-0
  6. Άρης Παλαιοχωρίου 3 1-0
  7. ΑΠΕ Λαγκαδά 1 2-2
  8. Εδεσσαϊκός 1 2-2
  9. Κιλκισιακός 0 0-0
  10. Καμπανιακός 0 2-3
  11. ΑΟ Καρδίας 0 1-2
  12. Νάουσα 0 0-1
  13. Φιλ. Αλεξάνδρειας 0 0-1
  14. Μακεδονικός 0 1-3
  15. Ηρακλής 0 0-2

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κιλκισιακός – Άρης Παλαιοχωρίου

Φιλ. Αλεξάνδρειας – Εδεσσαϊκός

ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΕ Καρίτσας

Πιερικός – Μακεδονικός

Ηρακλής – Αγροτικός Αστέρας

Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα

Καμπανιακός – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Ρεπό: ΑΟ Καρδίας

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 12:43