Νέα δικαίωση του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ: Συνάντηση Παπαντωνίου με Θέο και Κυρίτση για Ηρακλή πριν από λίγο!

Νέα δικαίωση του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ: Συνάντηση Παπαντωνίου με Θέο και Κυρίτση για Ηρακλή πριν από λίγο!

Για ακόμη μία φορά το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ είχε και έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση , με τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαντωνίου να είναι έτοιμος να μπει μπροστά στις εξελίξεις του Ηρακλή

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 03/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Επιβεβαιώθηκε και πάλι το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του επιχειρηματία Αντώνη Παπαντωνίου με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Από την πλευρά του Ηρακλή παρέστησαν οι κ.κ. Θέος Φώτης και ο δικηγόρος Γιώργος Κυρίτσης καθώς και ένα ακόμη άτομο που δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

Εκ μέρους του ομίλου επιχειρήσεων του κ.Παπαντωνίου ήταν ο ίδιος αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του σε νομικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο κ. Παπαντωνίου σύμφωνα με πληροφορίες  έκανε τις προτάσεις του και οι οποίες θα συζητηθούν αύριο μετά το μεσημέρι από το Δ.Σ. και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του Ηρακλή που σήκωσαν τον Σταυρό του Μαρτυρίου σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για την ιστορία της ομάδος.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων  μάλιστα του κυρίου Παπαντωνίου πριν από λίγο εξέδωσε και μια ανακοίνωση την οποία σας παρουσιάζουμε:

  Σήμερα στα γραφεία του ομίλου επιχειρήσεων του κ. Παπαντωνίου έλαβε χώρα συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Ηρακλή ,στην οποία κατέστησαν σαφείς οι προθέσεις του ομίλου για την διασφάλιση της αξιοπρέπειας του ιστορικού συλλόγου.

Μέλημα του ομίλου είναι η συνδρομή με όλα τα αναγκαία μέσα να εξασφαλίσουν στην ομάδα το μέλλον που της αξίζει.

Εν αναμονή των αποφάσεων της αυριανής ολομέλειας ευελπιστώντας πάντα τις σωστότερες αποφάσεις με γνώμονα πάντα το καλύτερο του συλλόγου.