Πήρε τον ταλαντούχο στόπερ Ανδρέα Χαραβιτίδη ο Εδεσσαϊκός

Πήρε τον ταλαντούχο στόπερ Ανδρέα Χαραβιτίδη ο Εδεσσαϊκός

Γεμίζει το "πράσινο" κέντρο άμυνας με την έλευση Χαραβιτίδη, δίπλα σε Φωτιά, Αβραμίδη και Ουζούνη...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έναν παίκτη που είχε στο… μάτι από πέρυσι ο πρόεδρος Πέτρος Πασσαλής έκανε δικό του ο Εδεσσαϊκός. Ο λόγος για τον 17χρονο στόπερ της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Ανδρέα Χαραβιτίδη, που θεωρείται από τα αυθεντικά και ανερχόμενα ταλέντα στην Πέλλα και έτσι συνεχίζεται το… παιδομάζωμα σε ότι καλύτερο «κυκλοφορεί» στην περιοχή.

Μέριμνα για το «αύριο» δείχνουν οι ιστορικοί «τριαινοφόροι» στην επιστροφή τους στη Γ΄ Εθνική, παράλληλα με τη δύσκολη προσπάθεια διάκρισης και σωτηρίας.

Ο Χαραβιτίδης, που ξεχώρισε και με τις μεικτές Πέλλας, εκτός από τα Γιαννιτσά (ξεχώρισε στο τοπικό με την Αναγέννηση και σμίγει με αρκετά οικεία πρόσωπα) ντύνεται στα πράσινα και γίνεται κάτοικος Έδεσσας, με την ομάδα του Ηλία Σαπάνη να έχει πλέον περισσότερες λύσεις στο κέντρο άμυνας, δίπλα στους έμπειρους Φωτιά-Ουζούνη και τον ταλαντούχο Αβραμίδη (καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό που άφησε ο Παπαηλίας).

Ο 17χρονος στόπερ, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Εδεσσαϊκού τόνισε: «Eίμαι πολύ χαρούμενος και έτοιμος για την νέα πρόκληση. Υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον Εδεσσαϊκό και να καθιερωθώ. Και για μένα είναι ένα σκαλί προς τα πάνω η συμμετοχή στην Γ' Εθνική. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω».

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία για τη μεθαυριανή δύσκολη έδρα στην Αλεξάνδρεια με τον Φίλιππο, χωρίς τους Φωτιά (τιμωρημένος, σήμερα θα ανακοινωθεί η ποινή του, ενδεχομένως δυο αγωνιστικές), Λαφαζανίδη (τραυματίας).

Τη θέση του πρώτου στα μετόπισθεν δίπλα στον Αβραμίδη αναμένεται να πάρει ο Ουζούνης, ενώ διεκδικούν θέσεις μεσοεπιθετικά οι Καρακούτης (επανέρχεται) και Κάρτζιος («χρυσή» αλλαγή στην ισοπαλία με τον Λαγκαδά).