Ζίφκας: «Δεν αρκούν οι 16χρονοι στον Καμπανιακό, έχουμε έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας!»

Ζίφκας: «Δεν αρκούν οι 16χρονοι στον Καμπανιακό, έχουμε έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας!»

Τη στήριξη του κόσμου ζητά από τον Καμπανιακό ο Χρήστος Ζίφκας, που επισημαίνει τις φετινές δύσκολες συνθήκες

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κραυγή απόγνωσης και «κεραυνοί» από τον τεχνικό του Καμπανιακού, Χρήστο Ζίφκα, που μίλησε για την «ανάποδη» πρεμιέρα με τον Αγροτικό Αστέρα, το μεθαυριανό κρίσιμο ματς με τα Τρίκαλα Ημαθίας, τα κενά του ρόστερ και την… προκατάληψη-διστακτικότητα μεταγραφικών στόχων, λόγω της περσινής κατάστασης!

Ο Χρήστος Ζίφκας ήταν… χειμαρρώδης στην «ΑRENA PRESS»: «Ψαχνόμαστε για δυο-τρεις προσθήκες έμπειρων παικτών, με αξιόλογα βιογραφικά, για να κάνουν τη διαφορά. Όχι πειράματα και δοκιμές, είναι δώρον-άδωρον. Δύσκολα θα τις βρούμε ως τις 31 του μήνα, σε κέντρο και επίθεση, αλλά παλεύουμε μέχρις… εσχάτων! Αλλιώς θα πορευτούμε έτσι. Βλέπω παίκτες διστακτικούς και προκατειλημμένους. Για μια εξαετία, ο Καμπανιακός είχε καλό «όνομα», καλοπληρωτή, αλλά πέρυσι… γκρεμίστηκαν όλα και βγήκε… ρετσινιά και άλλη «στάμπα»! Χάλασε η καλή έξωθεν μαρτυρία, κάποιοι δεν θέλουν να ακούνε για εμάς! Δημιουργήθηκε κακό προηγούμενο, οι παίκτες άκουσαν άσχημα πράγματα και προτιμούν ομάδες με οικονομική σιγουριά. Βέβαια, η περσινή διοίκηση άλλαξε, γίνεται προσπάθεια με νέα άτομα. Από την αρχή εντοπίζουμε έλλειμμα εμπειρίας και ποιότητας, αλλά κάποιοι παίκτες θέλουν 8 χιλιάρικα για 6 μήνες! Με αυτές τις συνθήκες, είναι δύσκολα τα πράγματα στον Καμπανιακό, αλλά όλες οι ομάδες παλεύουν μόνες, βλέπουμε το υλικό άλλων ομάδων και πόσο θα αντέξουν».

«ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΟΛΑ, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ»

Για να καταλήξει ο τεχνικός του Καμπανιακού: «Με τον Αγροτικό Αστέρα αυτοκτονήσαμε, χάσαμε μόνοι μας, επιθετικά και αμυντικά. Έπρεπε να κάνουμε το 0-3, αλλά σε 15 λεπτά τα γκρεμίσαμε όλα και δεν πήραμε ούτε ισοπαλία. Η νίκη με τα Τρίκαλα είναι μονόδρομος, παρότι είναι νωρίς, για να ελπίζεις για το στόχο. Αν δεν κερδίζεις βαθμούς τώρα, θα σε πάρει από κάτω ψυχολογικά και θέλει έμπειρη διαχείριση στα αποδυτήρια. Δεν αρκεί να βάζεις 16χρονους, πρέπει να τον σηκώνει και να τον εμψυχώνει ένας 30χρονος! Εμείς έχουμε μόνο Ρακαβίνα, Αλμπάνη και Παπάζη. Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, αλλά κάνουμε έκκληση για στήριξη. Θέλουμε τη βοήθεια της κερκίδας ως το τέλος, για να παίρνουμε κουράγιο». Μόνος απών θα είναι ο ανέτοιμος Πανούσης, λόγω ασθένειας.