Με κόσμο και Ρομπέρ στο Παραλίμνιο η Καβάλα και… περίπτερο στην Έκθεση της Καρβάλης

Με κόσμο και Ρομπέρ στο Παραλίμνιο η Καβάλα και…  περίπτερο στην Έκθεση της Καρβάλης

Δύσκολη δοκιμασία για τους Καβαλιώτες από νωρίς, με έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές στον όμιλο στην προσπάθεια διάκρισης φέτος

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με αμφίβολο τον Ρομπέρ (πιθανότατα αρχικά στον πάγκο) και απόντες τους Ζαρωτιάδη-Καπνόπουλο, η Καβάλα ετοιμάζεται για την αυριανή δύσκολη έξοδο με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπου θα ακολουθήσει πολύς κόσμος, για να στηρίξει την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, στην πρώτη δύσκολη έξοδο και στην προσπάθεια για το «δυο στα δυο».

Οδηγό αποτελεί η καλή εμφάνιση της πρεμιέρας με τον Άρη Αβάτου και στους «Αργοναύτες» ποντάρουν στην καλή… φόρμα του Νίκου Βαλαβανόπουλου. 

Πιθανή ενδεκάδα: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης, Σέχου, Παπαστεριανός, Ψάλτης, Μπλιος, Γρ. Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Βαλαβανόπουλος (θέσεις διεκδικούν Ντουρτμές, Θωμαϊδης, Αδαμάκης).

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΚΑVALA EXPO»

Παράλληλα, δημιουργήθηκε περίπτερο των «γαλάζιων» στην Έκθεση επαγγελματιών στην Καρβάλη («KAVALA EXPO»), όπου καθημερινά διατίθενται είδη του ΑΟΚ, όπως φανέλες, διαρκείας κ.α. (στη φωτό δεξια ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Δεληκάρης).

«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΕ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Με τρεις αγωνιστικές ποινής τιμωρήθηκε ο εξτρέμ του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, Φίλιππος Σκοπελίτης, για την αποβολή του στην πρεμιέρα με τον Άρη Παλαιοχωρίου. Η ομάδα της Ημαθίας θα επιδιώξει αύριο κόντρα στον Εδεσσαϊκό να φτάσει στο πρώτο τρίποντο, μετά την ήττα στη Χαλκιδική, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει ακόμα στους Ραχήμ και Κόλα.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ανακοινώθηκε όπως αναμενόταν από το «τριφύλλι» η απόκτηση του 17χρονου Σερραίου γκολκίπερ, Χρήστου Γιαννακίδη, από την Κ20 του ΠΑΟΚ και έτσι κλείνει η τριάδα με Καστανιώτη και Ταταρίδη. Για την αυριανή έξοδο με τον Άρη Αβάτου δεν υπολογίζονται οι Σαϊνατούδης και Δ. Στεφανίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Εκτός από τους Τουμανίδη-Τσιαμπάζη, από τους «πράσινους» αύριο στην Κατερίνη με τον Πιερικό θα λείψει λόγω διαστρέμματος και ο Βοσνιάδης, ενώ πρεμιέρα κάνουν οι Τσουκάνης-Παντεκίδης (αμφίβολος ο Ποκόνγκ).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Χωρίς τον ανέτοιμο Πανούση υποδέχεται αύριο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων η ομάδα της Χαλάστρας, στην οποία παραμένει η στασιμότητα στα μεταγραφικά (επέστρεψαν στον Αιγινιακό και οι Μπουντάνι-Φερίντ).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Χωρίς τους Ουαταρά-Τουλκερίδη θα υποδεχτεί αύριο τον Μακεδονικό η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, για συνέχεια στο διπλό με την Καρδία, ενώ άμεσα αναμένονται νέες ενισχύσεις.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ενοχλήσεις αντιμετωπίζει για τους «κιτρινόμαυρους» ο μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Κυρτέγος και είναι αμφίβολος για την αυριανή έξοδο στον Λαγκαδά, ενώ με ανακοίνωση οι Κατερινιώτες ρίχνουν «βέλη» προς τον Δία Δίου, για τον τρόπο προσέγγισης του πρώην παίκτη τους, Γιώργου Ευαγγελόπουλου, τονίζοντας «Η ηθική δεν είναι α λα καρτ».

ΝΑΟΥΣΑ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αφού γυρνούν και οι Τούφας-Παντζαρτζίδης, θα παραταχθεί αύριο η ομάδα της Ημαθίας με τον Αλμωπό στην Αριδαία, με στόχο το διπλό-ρελάνς για την ήττα από τα Τρίκαλα (δεύτερη σερί έξοδος).