Κρατήθηκαν οι ισορροπίες στον Πύργο

Κρατήθηκαν οι ισορροπίες στον Πύργο

Πανηλειακός και Καλαμάτα έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το παιχνίδι που έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (7/10) στο δημοτικό στάδιο του Πύργου δεν είχε τις πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Είχε, όμως, δύο -κατά κύριο λόγο- σπουδαίες στιγμές, μία για κάθε ομάδα, που θα μπορούσαν να έχουν αναδείξει νικητή στο πελοποννησιακό ντέρμπι. Τελικά, οι παίκτες που έφτασαν κοντά στο γκολ αστόχησαν και, έτσι, ο Πανηλειακός έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Καλαμάτα (0-0), σε ένα ματς που έγινε παρουσία περισσότερων από 1000 φιλάθλους και άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μόλις στο 13' ο Ρονκάτο «σημάδεψε» δοκάρι με την κεφαλιά που επιχείρησε μετά τη σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου, ενώ στο 22' ο Κρεββατάς νικήθηκε από τον Γκόμεζ σε εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Καντούτση. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Σελίμου (Συνδέσμου Λακωνίας), υποστηρίζοντας πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κολόκα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε ως σημαντικότερη στιγμή, η αποβολή του Νιφορόπουλου στο 66' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η «Μαύρη Θύελλα προσπάθησε να μετουσιώσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα, κάτι τέτοιο όμως στάθηκε αδύνατο.

Βοηθοί του Σελίμου ήταν οι Χαραλαμπόπουλος και Νίκα (Αρκαδίας).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73' Χατζηστάμου), Σέου (50' λ. τρ. Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος (46' λ. τρ. Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο (82' Χελάς), Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (67' Σαραντόπουλος).