«Στραβοπάτημα» για Αιγάλεω, «σοκ» με Βέρμπη

«Στραβοπάτημα» για Αιγάλεω, «σοκ» με Βέρμπη

Από τον σοβαρό τραυματισμό του έμπειρου επιθετικό επισκιάστηκε η αναμέτρηση του Ατσαλένιου (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η απώλεια δύο βαθμών απέναντι στον ΠΟΑ (0-0) υπό άλλες συνθήκες θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σχετικά με την εξόρμηση του Αιγάλεω στο Ατσαλένιο για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Βέρμπη ήταν εκείνος που στιγμάτισε την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ήταν το 47' όταν ο έμπειρος φορ έμεινε αναίσθητος στο έδαφος μετά από σύγκρουση που είχε στον αέρα με τον Χαμαλάκη, με τον γιατρό του αγώνα να διαπιστώνει πως είχε γυρίσει η γλώσσα του. Ο άτυχος άσος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως είχε αποφύγει τα χειρότερα, με αποτέλεσμα να μπορέσει να επιστρέψει στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά την αποχώρηση του Βέρμπη, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά και ο Χαμαλάκης, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα διάσεισης.

Κατά τα άλλα, το «Σίτυ», στις τάξεις του οποίου «βράζουν» με τη διαιτησία του Τσαγκαράκη (Χανίων), καταλογίζοντάς του πως ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, έπαιξε από το 29' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σταύρου με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή -όπως επισημαίνεται- έφτυσε αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, που τελικά δεν ήρθε.

Βοηθοί του Τσαγκαράκη ήταν οι Κομκότος και Λιοδάκης (Ρεθύμνου).

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Χαρίτος (102' Ντραγκότι), Χαμαλάκης (62' λ.τρ. Καρβελάς), Τζανής, Φραγκιαδάκης (87' Ρωμανάκης), Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Πατηνιώτης, Τοπάλι (76' Γιαλυτάκης)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Κάρδαρης, Κοντιζάς, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης (59' λ. τρ. Σπανός), Τσαρκάνι (46' Ψυχογιός), Σταύρου