Ισορροπία Πιερικού-Μακεδονικού, στο α΄ μέρος «γράφτηκε» το 1-1 στην Κατερίνη (vid)

Γλυκόπικρη γεύση για τους Κατερινιώτες και τους "πράσινους" του Κώστα Βελιτζέλου, που στρέφονται στη συνέχεια στην προσπάθεια διάκρισης

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα έφεραν Πιερικός και Μακεδονικός, που… συμβιβάστηκαν στο 1-1 στην Κατερίνη.

Οι «μελανόλευκοι» προέρχονταν από διπλό στη Ραιδεστό με την Καρδία και η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου από ήττα εντός από τον Αλμωπό Αριδαίας. Παρουσία 500 θεατών, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 24΄ με τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Κανούλα.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Θεοδοσιάδη απάντησαν σύντομα, αφού στο 37΄ ο αρχηγός και προωθημένος Γιώργος Τερζής με κοντινή κεφαλιά σε φάουλ του Κτιστόπουλου διαμόρφωσε το 1-1, που έμελλε να διατηρηθεί ως το τέλος, παρά τις εκατέρωθεν απειλές στο δεύτερο μέρος.

Ευκαιρίες για τον Πιερικό έχασαν οι Κοκονόζι (2΄), Σαμανίδης (31΄), Κτιστόπουλος (36΄), Κραγιόπουλος (89΄).

Για τον Μακεδονικό έκαναν ντεμπούτο οι Τσουκάνης και Παντεκίδης, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι φιλοξενούμενοι, με Παπαποστόλου (50΄, 59΄), Κανούλα (70΄), Ζαγναφέρη (92΄), με τον Παπατολίκα να είναι σε καλή μέρα. Διαιτησία: Βρέσκας, Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλίκας (77’ Κωστίκος), Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης (74’ Καρτσαμπάς), Κοκονόζι (65’ Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (89’ Παραφέστας), Σαμανίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Βόσδου (50’ Ζαγναφέρης), Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Διαμαντίδης, Ηλιόπουλος (78’ Παντεκίδης), Γαρύφαλλος (89’ Μπουτζίκος), Κανούλας, Τσουκάνης, Παπαποστόλου.