Τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο ο Διαγόρας!

Τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο ο Διαγόρας!

Η Προοδευτική έπεσε μαχόμενη στη Ρόδο από γκολ του Σουάνη (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η τελευταία φάση στον αγώνα που έγινε στη Ρόδο το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) ήταν αρκετή για να καθορίσει τις ισορροπίες και να αναδείξει νικητή τον Διαγόρα στη μάχη του με την Προοδευτική! Η γηπεδούχος ομάδα ευτύχησε να πάρει το τρίποντο (1-0) στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (95') χάρη σε δυνατό σουτ του Σουάνη μετά από κεφαλιά πάσα του Ρούνιτς. Στον Κορυδαλλό έχουν κάθε λόγο να νιώθουν πικρία από το τελικό αποτέλεσμα, σε μία αναμέτρηση από την οποία θα μπορούσαν να έχουν αποχωρήσει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είχαν τις ευκαιρίες οι βυσσινί για να σκοράρουν εκείνοι, με πλέον χαρακτηριστική αυτή του 57' όταν ο Κανελλόπουλος σούταρε στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κυανέρυθροι έκαναν τη δική τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, μια και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής είχαν ρεπό.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Αραβίδη και Βαξαβανέλη (Αθηνών).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντελής): Στεφανάκος, Λάμπρου, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Βελέτης, Σιλιγαρδάκης, Σκάρος (51' Ούγκο), Γεωργίου (82' Χειμωνέτος), Βελλίνης (62' Σουάνης), Γιόνδης (94' Ρούνιτς)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Mπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (90' Μύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δηλαβέρης (75' Χρήστου), Μπελέρης, Κουιρουκίδης (75' Ζαχαράτος), Ντάλλας, Κανελλόπουλος (93' Πέππας).