Τάσεις φυγής ο Καραντασιάδης στον Αγροτικό Αστέρα λόγω... Ηρακλή, τέλος ο Παγωνίδης

Τάσεις φυγής ο Καραντασιάδης στον Αγροτικό Αστέρα λόγω... Ηρακλή, τέλος ο Παγωνίδης

Όλα ανοιχτά για Καραντασιάδη στον Αστέρα, αφού τον... πολιορκεί ο Ηρακλής και ο ίδιος πιέζει για να συνεχίσει στους "κυανόλευκους"...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Να αποδεσμευτεί από τον Αγροτικό Αστέρα ζήτησε ο έμπειρος στόπερ και αρχηγός, Άγγελος Καραντασιάδης, αφού στα αυτιά του… ηχούν «σειρήνες» από τον Ηρακλή!

Ο 25χρονος αμυντικός μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ημίθεο και πιέζει τους «σταχυοφόρους» να τον αποδεσμεύσουν, αλλά στον Εύοσμο ζητούν οικονομικά ανταλλάγματα, δεδομένου ότι στηρίζουν πολλά επάνω του (o μόνος στόπερ του ρόστερ με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο) και δεν υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις στην αγορά για να τον αντικαταστήσουν.

Το ζήτημα ξεκαθαρίζει μέσα στο επόμενο διήμερο, ενώ από τους «πράσινους» αποδεσμεύτηκε κοινή συναινέσει ο μεσοαμυντικός, Κώστας Παγωνίδης.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του εξτρέμ Αλέξανδρου Κουτούση, για να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή εντός με την ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ θα λείψουν Χατζηλιάδης και Πιστόπουλος («καθαρή» η μαγνητική του νεαρού επιθετικού, σύντομα θα είναι διαθέσιμος).