Μεντί: «Πολλά γκολ και άνοδο με τον Αλμωπό Αριδαίας!»

Μεντί: «Πολλά γκολ και άνοδο με τον Αλμωπό Αριδαίας!»

Ο υψηλόσωμος επιθετικός από τη Σενεγάλη δίνει άλλη οντότητα στα πρώτα ματς στην επίθεση του Αλμωπού και αφήνει υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο… Κριστιάνο της Αριδαίας δεν παραπέμπει τόσο στον περίφημο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά βάσει θέσης και σωματοδομής στον… Ντρογκμπά! Ο λόγος για τον πανύψηλο Σενεγαλέζο στράικερ του Αλμωπού, Κριστιάνο Μεντί, με θητεία και στον Βύζαντα Μεγάρων στη Φούτμπολ Λιγκ παλιότερα, με τον Αφρικανό να ξεκινά με δυο νίκες, ισάριθμα γκολ και μερίδιο στη δυναμική εκκίνηση. Κλέβοντας την παράσταση στην ομάδα της Πέλλας και μιλώντας στην «ΑRENA PRESS» για τον πήχη που… απογειώνεται!

Λαχείο, λαβράκι, φλέβα χρυσού. Όπως και να καταγραφεί, ο Μεντί κερδίζει τις εντυπώσεις και… κλέβει καρδιές στην ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, με τα γκολ και τις εμφανίσεις του, από τα φιλικά ακόμα, συνιστώντας φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες. Ο 26χρονος στράικερ έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων (Β΄ Εθνική, 2013-2014) και Λαυρεωτική και δείχνει ότι αποτελεί εγγύηση στο σκοράρισμα, αν φυσικά συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Ο ύψους 1.93 σέντερ φορ στις δηλώσεις του αρχικά ανεβάζει ψηλά τη στάθμη των προσδοκιών και των στοχεύσεων, κάνοντας λόγο για άνοδο, κάτι που ουδείς έπραξε ακόμα στην ομάδα της Πέλλας: «Φυσικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ξεκίνημα του Αλμωπού, με δυο νίκες, αλλά και το δικό μου, με δυο γκολ στα ισάριθμα πρώτα ματς. Δε χάσαμε βαθμό και παίξαμε καλά.

Το «κλειδί» είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες και δίψα για επιτυχίες στην Αριδαία. Δεν υπάρχει μυστικό για εμένα, απλώς δουλεύω σκληρά και πιστεύω στον εαυτό μου, λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα. Ο στόχος μου για φέτος είναι να βάλω πολλά γκολ για την ομάδα και να ανεβούμε στη Φούτμπολ Λιγκ. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα και να την οδηγήσω στην πρωτιά στον όμιλο, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό! Παροτρύνω το κοινό μας να συνεχίσει να μας υποστηρίζει, γιατί είναι ο λόγος που παίρνουμε δυνάμεις για να συνεχίσουμε την αξιόλογη δουλειά. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε πολλά να τους «δώσουμε» ακόμα, σε νίκες και καλές στιγμές φέτος. Εξαιτίας τους και για… εκείνους!».

«ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ»

Για να καταλήξει ο Κριστιάνο Μεντί: «Προερχόμαστε από τη νίκη με τη Νάουσα σε ένα δύσκολο ματς, αλλά είχαμε ηρεμία, συγκέντρωση και τα καταφέραμε. Πιστεύω, ελπίζω και θέλω πολύ να κάνουμε το «3Χ3» την Κυριακή στην έδρα μας με τον Καμπανιακό, συνεχίζοντας στον ίδιο πετυχημένο ρυθμό και μοτίβο των πρώτων ματς. Ο προπονητής κ. Τυριακίδης με εντυπωσίασε με τον επαγγελματισμό του και τη σοβαρή δουλειά και μεθοδολογία του, προσωπικά με ενθουσιάζει. Είναι ένας προπονητής που μας βοηθά πολύ στις δυσκολίες και τον αγαπά η πόλη και η κερκίδα του Αλμωπού».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενόψει Καμπανιακού (Κυριακή εντός) πλην του στρατευμένου Μπάμπη Ιορδανίδη και στόχος είναι το «3Χ3».

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 14:47