Συνάντηση με τα τοπικά σωματεία ανακοίνωσε η Καβάλα για τη Δευτέρα για πιο στενή συνεργασία

Συνάντηση με τα τοπικά σωματεία ανακοίνωσε η Καβάλα για τη Δευτέρα για πιο στενή συνεργασία

"Άνοιγμα" του ΑΟΚ στις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού για πιο στενή συνεργασία στο άμεσο μέλλον

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στενή συνεργασία με τις ερασιτεχνικές ομάδες της τοπικής Ένωσης θέλει να εγκαινιάσει η Καβάλα, ως «μεγάλη» ομάδα του νομού. Έτσι, ο ΑΟΚ καλεί σε γόνιμη συνάντηση, για εποικοδομητικό διάλογο και σύσφιγξη σχέσεων (για προτάσεις και ανοιχτό «κανάλι» και για δοσοληψίες σε παίκτες), όλες τις ομάδες, με τη… συνεδρία να ανακοινώνεται επίσημα για τη Δευτέρα:

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα προσκαλεί τις διοικήσεις των τοπικών σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας σε μια συνάντηση για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάπτυξη/βελτίωση του τοπικού μας ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με την ενίσχυση του μητροπολιτικού ρόλου που οφείλει και πρέπει να διαδραματίσει η ομάδα μας. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλα τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Ν. Μάρτης στο ισόγειο της Περιφέρειας Καβάλας. 

Η παρουσία όλων των σωματείων που πρέπει να αποτελέσουν και πάλι ζωτικά κύτταρα του Α.Ο.Καβάλα, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, όπως και η κατάθεση εμπεριστατωμένων απόψεων με σκοπό το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη».

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Ανυφαντάκης περιμένει το ξέσπασμα των παικτών του, την Κυριακή εντός με το Σιδηροχώρι, μετά την ήττα στο Παραλίμνιο, με νέο πρόσωπο τον Μπερτνάρ Ρομπέρ.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:14