Ντάμτσιος: «Αντίπαλος-αίνιγμα για τα Τρίκαλα, διαφορετικοί δρόμοι με Ηρακλή, που είναι φαβορί»

Ντάμτσιος: «Αντίπαλος-αίνιγμα για τα Τρίκαλα, διαφορετικοί δρόμοι με Ηρακλή, που είναι φαβορί»

Ο τεχνικός του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων θεωρεί οτι το καλό ξεκίνημα ήρθε λόγω αιφνιδιασμού και ενδεχόμενης υποτίμησης από τους δυο πρώτους αντιπάλους...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον αγώνα της… ιστορίας τους δίνουν μεθαύριο στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων κόντρα στον Ηρακλή, στη φυσική έδρα της ομάδας, με τον προπονητή, Γιώργο Ντάμτσιο να επισημαίνει στην «ΑRENA PRESS»: «Το ματς με τον Ηρακλή είναι γιορτή για εμάς όπως όλα, αλλά με έναν λόγο παραπάνω, το μεγάλο όνομα του αντιπάλου. Ο Ηρακλής είναι ενισχυμένος σε σχέση με τα δυο πρώτα ματς και απρόβλεπτος. Ίσως έχει άλλο σχηματισμό και λογικά 7-8 έμπειρα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Άρα είναι αίνιγμα για εμάς, δύσκολο να τους «διαβάσουμε».

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος προηγηθεί θα έχει αβαντάζ. Ο Ηρακλής αναμφίβολα είναι το φαβορί, εμείς έχουμε περιορισμένη δυναμική, μικρό μπάτζετ, εκπροσωπούμε ένα μικρό χωριό. Ο αντίπαλος έχει άλλο στόχο, οι δρόμοι μας είναι διαφορετικοί. Θέλουμε φέτος να σταθούμε αξιοπρεπώς στην κατηγορία και αν μπορέσουμε να σωθούμε κόντρα στις αντικειμενικές δυσκολίες.  Να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη.

Κάναμε καλή αρχή με δυο δυνατές ομάδες, όπως Νάουσα και Καμπανιακό, αλλά δεν κάναμε και… «6Χ6»! Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είναι καλό που δεν μας υπολογίζουν. Ίσως μας υποτίμησαν και τους αιφνιδιάσαμε. Ατού μας είναι η ομοιογένεια, έχουμε σχεδόν τον ίδιο κορμό που έφερε την άνοδο, ενώ έχουμε λιγότερη πίεση από τις πιο πολλές ομάδες στον όμιλο.

Δεν έχουμε άπειρο ρόστερ παρότι νεοφώτιστοι, διαθέτουμε πεπειραμένες μονάδες, όπως οι Ρίζος, Πετκάκης, Κίτσας, Ποτουρίδης, Συμπεθέρης. Καλούμε τον κόσμο να απολαύσει ένα ωραίο ματς, όπως και εμείς. Για τους περισσότερους είναι το μεγαλύτερο ματς στην καριέρα μας, όπως και για εμένα, στα 7 χρόνια που είμαι κόουτς και τα 5 στα Τρίκαλα».

Απόντες θα είναι οι μόνιμοι Πατρίκας-Σαμαράς, ενώ ίσως αποκτηθεί ένας στόπερ ως το τέλος του μήνα για την ομάδα της Ημαθίας, ώστε να αναπληρωθεί το κενό του πρώτου.