Ανατροπή στους Πόντιους Κοζάνης, συνεχίζει ο Ζερβανταρίδης

Ανατροπή στους Πόντιους Κοζάνης, συνεχίζει ο Ζερβανταρίδης

Παρά την αρχική ενημέρωση αποχώρησης, ο Ζερβανταρίδης συνεχίζει... ακλόνητος στους Πόντιους Κοζάνης, τουλάχιστον ως τον Γενάρη

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στροφή 180 μοιρών στους Πόντιους Κοζάνης, αφού ο Στράτος Ζερβανταρίδης παρότι αρχικά γνωστοποιήθηκε ότι αποχωρεί (ήδη... πρόλαβε να απασχολήσει ομάδες του τοπικού), εντέλει παραμένει στην ομάδα του Γιάννη Σαμαρά.

Ο 25χρονος γηγενής στόπερ και πιο παλιός στην ΑΕΠ βρήκε τη φόρμουλα με τις άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του και συνεχίζει τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο, όταν ίσως επανεξεταστεί το ζήτημα.

Ταυτόχρονα, οι Κοζανίτες προετοιμάζονται για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανλευκάδιο, με τον Κοτταρίδη να επιστρέφει και τον Ρουμάνο φορ, Λουτσιάν Μπουρντουζάν να «βλέπει» ενδεκάδα (στο διπλό στη Φιλιππιάδα μπήκε στο τέλος και ικανοποίησε).

Οι Πόντιοι θα κυνηγήσουν το «3Χ3», ενώ θα λείψουν οι τραυματίες Λιάμης και Σαββίδης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μετά την ήττα από τον Ερμή Αμυνταίου και το ρεπό, το πρωτάθλημα για τους «γουναράδες» ουσιαστικά ξεκινά… μεθαύριο, εντός με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των «πράσινων» με άδεια ο στρατευμένος γκολκίπερ, Στέφανος Παναγιωτίδης, που διεκδικεί γάντια βασικού μεθαύριο, με τον Κιλκισιακό στη Ραιδεστό. Ο Φώτης Αλεξίου, που περιμένει την παρθενική νίκη, δεν υπολογίζει στους Τσελεπή, Μπλάτζιο και Αθανασίου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Με στόχο την πρώτη νίκη θα παραταχθεί μεθαύριο η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη, με την Καρδία στη Ραιδεστό, με μόνο ερωτηματικό τον Παναγιωτόπουλο.

 

φωτο topsport

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 12:51