«3 στα 3» ο ΝΠΣ Βόλος

«3 στα 3» ο ΝΠΣ Βόλος

«Περίπατο» έκανε κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων ο νεοσύστατος σύλλογος (4-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εξίσου εντυπωσιακή, με το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα, ήταν η συνέχεια που έδωσε ο ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επιβλήθηκε με 4-1 του ΑΟ Σελλάνων και έκανε το «τρία στα τρία», υπενθυμίζοντας πως μετά τη δημιουργία της δεν ήρθε απλά για να... μείνει, αλλά και για να ανέβει... σκαλοπάτια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόλις στο 17' ο Ηλιόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετάαπό κεφαλιά πάσα του Πίτου Γκαρσία, στο 51' ο Ντόσης με σέντρα σουτ έγραψε το 2-0, στο 54' πάλι ο Ηλιόπουλος συτή τη φορά προ κενής εστίας μετά από μπαλιά του Μάντζη ανέβσεε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 66' ο Ντόσης με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Πίτου Γκαρσία διαμόρφωσε το 4-0. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους υπέγραψε ο Μάττας στο 83' με κοντινό σουτ από φάουλ του Κοντού.

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης, με βοηθούς τους Καραγιάννη και Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας),

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Νταντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (53' Ηλιάδης), Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Καμπαγέρο (56' Ζέρης), Μάντζης, Γκαρσία (71' Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (64' Δεμηρτζόγλου)

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Καραγκούνης (87' Βουτσελάς), Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος (80' Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ (53' Παπαδημητρόπουλος), Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας (69' Μπακρατσάς).