Μπορούσε τη νίκη η Κηφισιά

Μπορούσε τη νίκη η Κηφισιά

Η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον ΠΟ Ατσαλένιου (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα είχε η Κηφισιά, ωστόσο της έλειψε το γκολ και, έτσι, περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον ΠΟ Ατσαλένιου (0-0). Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Παπαδάκη, που φώναξε «παρών» σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε η συνδρομή του. Κυριότερη είναι εκείνη του 23' όταν ο Έσλερ εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο γκολκίπερ των πράσινων αντέδρασε σωστά και απέκρουσε στη γωνία του μία δύσκολη εκτέλεση. Εκτός της προαναφερθείσας φάσης, στο 36' ο Τσαφταρίδης σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή και στο 74' ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Παπαδάκη, με τον τελευταίο να αναδεικνύεται νικητής στην άτυπη μονομαχία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 29', όταν ο Ντάμπος νικήθηκε από τον Κυρίτση σε τετ α τετ.

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης, με βοηθούς τους Τζιλίρη και Χρηστάκο (Πειραιά).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Μιχελής, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Τσαφταρίδης, Κοντογιάννης (63' Κωνσταντινίδης), Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Ρεντζής

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (88' Βρεττός), Χαρίτος (70' Μπέρκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Τοπάλλι (57' Ρωμανάκης), Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Ντάμπος (75' Φραγκιαδάκης), Πατινιώτης.

(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)