Παρθενική νίκη για Φωστήρα

Παρθενική νίκη για Φωστήρα

Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με 3-0 της ΑΕ Μυλοποτάμου, στις τάξεις της οποίας «βράζουν» για τη φιλοξενία.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το ντεμπούτο του Νίκου Μεσολόγγη στην τεχνική ηγεσία συνδυάστηκε με νίκη για τον Φωστήρα. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 3-0 επί της ΑΕ Μυλοποτάμου, στις τάξεις της οποίας «βράζουν» με τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία. Συγκεκριμένα, οι΄άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ρεθύμνου καταγγέλλουν πως στην ανάπαυλα και ενώ κατευθύνοντας προς τα αποδυτήρια, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους με βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς, στη λογική του εκφοβισμού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ταύρου πήρε το προβάδισμα στο 25 με κεφαλιά του Μπιταξή μετά από φάουλ του Δωροβίνη (1-0), για να έρθουν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη και να σφραγίσουν το τρίποντο. Στο 64' ο Στρίγγας κέρδισε πέναλτι, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους της ΑΕΜ, με τον Δωροβίνη να επιλέγει σωστά και να πετυχαίνει το 2-0. Στο 80' ο Νικολόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Καραθανάση και Βιτσεντζάτο (Ανατολικής Αττικής).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Στρίγγας (76' Πρίκας), Μπιταξής (90' Παπανικολάου), Σίμωσης, Δωροβίνης (82' Χαρίτος), Μήτκας (61' Νικολόπουλος)

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Σιόρε, Στούπης, Λένγκα (75' Σηφάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μπακάλης, Ντινιωτάκης, Κριτσωτάκης (58' Μερτίρι), Μηνάς, Βιτώρος.