Βαθιά ανάσα για Νάουσα, πρώτη νίκη και 3-0 τον Πιερικό (vid)

Με σκόρερ τους Τζημογιάννη-Κωτσόπουλο (δυο), οι Ναουσαίοι πήραν... μπροστά για φέτος, την ώρα που ο Πιερικός γνώριζε την πρώτη ήττα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρίποντο-οξυγόνο για τη Νάουσα, που κατέκτησε την πρώτη νίκη ψυχολογίας και «αναρρίχησης» (στο παρθενικό ματς εντός), με το ευρύ 3-0 κόντρα στον Πιερικό.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Κωτσόπουλος, που πέτυχε δυο γκολ, φτάνοντας στα τρία φέτος.

Ο νεαρός φορ σκόραρε στο 64΄ (για το 2-0 με κεφαλιά) και στο 90΄(για το τελικό 3-0 με πλασέ), ενώ το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας είχε ανοίξει ο έμπειρος στόπερ, Νίκος Τζημογιάννης, με κεφαλιά σε μια προώθησή του στο 27΄.

Ευκαιρίες για τους Κατερινιώτες, που γνώρισαν την παρθενική ήττα, έχασαν οι Κανταρτζής (4΄) και Κραγιόπουλος (24΄). Διαιτησία: Μιχούλης, Παπαδόπουλος, Μιχτατίδης (Μακεδονίας).

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας (67΄ Χατζόπουλος), Μουρατίδης, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (62΄ Μτσεντλισβίλι), Κυζιρίδης (79’ Νίκου), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΣΙΟΣ (56΄ Μουρίκι), ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Τερζής, Κανταρτζής (67΄ Κωστίκος), Κραγιόπουλος (55΄ Καρτσαμπάς), Κοκονόζι (60΄ Κατσιαμήτας), Κυριλλίδης (46΄ Σ. Παπαδόπουλος), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.

Φωτο pierikosnews

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 11:14