«Φρέναρε» ο Αλμωπός Αριδαίας, 1-1 και πρώτος πόντος για Καμπανιακό (vid)

Μοιρασιά στην Αριδαία για Αλμωπό και Καμπανιακό, με το 1-1 να "γράφεται" από το πρώτο μέρος

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Προσγειώθηκε» ο Αλμωπός Αριδαίας, μετά από δυο σερί νίκες και δεν ήρθε το «3Χ3» με τον ανταγωνιστικό Καμπανιακό, με το 1-1 που ήρθε στο πρώτο μέρος να σηματοδοτεί τον παρθενικό βαθμό για τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, που μεθαύριο έχει την πρόκληση του Ηρακλή εκτός έδρας, παραμένει αήττητη αλλά απέκτησε συγκάτοικους στην κορυφή τους Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Η ομάδα της Χαλάστρας, που ήθελε κάτι θετικό για να ανακάμψει, αιφνιδίασε και προηγήθηκε με κεφαλιά του προωθημένου Κιβρακίδη, μετά από αδράνεια του Μένιου (0-1).

Στο 36΄ η ομάδα της Πέλλας έφτασε στο 1-1, με πέναλτι του Ζώη Χαρίση (βρήκε δίχτυα δυο σερί αγωνιστικές), το οποίο κέρδισε ο Λ. Ελευθεριάδης.

Ο Αλμωπός πίεσε μέσα από στημένες φάσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά «στημένοι» και ο γκολκίπερ Μπόικος… ζεστός. Ευκαιρίες έχασαν οι Μεντί (62΄), Λ. Ελευθεριάδης (90΄), ενώ αστόχησε με δυο κεφαλιές ο Γ. Ελευθεριάδης.

Διαιτησία: Μέγας, Σαλτσίδης, Μηνούδης (Πιερίας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (67΄ Τσόλκας), Πετρόφ, ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ελευθεριάδης Γ., ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ (85΄ Πολύζος), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Λ., Μεντής (58΄ Θόρια), Αναστασιάδης (67΄ Παπαγεωργίου), Μεντί.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Χουζούρης, Παπάζης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Μπιτζικόπουλος (85΄Καραλιόλιος), Κιβρακίδης (70΄ Βλαχόπουλος), Χριστοδουλίδης, Χατζηβασιλειάδης (88΄ Ζώτος), Ταχματζίδης (77΄ Χατζηαποστόλου).

Φωτο Χαρά Ματεντζόγλου

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 11:39