«Θάμπωσαν» τα… τρομερά μωρά της Καρδίας, 2-0 τον Κιλκισιακό με σόου Ξανθόπουλου

«Θάμπωσαν» τα… τρομερά μωρά της Καρδίας, 2-0 τον Κιλκισιακό με σόου Ξανθόπουλου

Την Τετάρτη η Καρδία φιλοξενεί ξανά στη Ραιδεστό τον αήττητο και πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έχοντας τον πιο έμπειρο παίκτη του ρόστερ, τον επιθετικό της Μιχάλη Ξανθόπουλο σε μεγάλα κέφια, η Καρδία πανηγύρισε παλικαρίσιο θρίαμβο με 2-0 κόντρα στον φιλόδοξο Κιλκισιακό στο γήπεδο της Ραιδεστού.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τη νεανική ομάδα του Φώτη Αλεξίου, με τη σφραγίδα του «AIR MIKE», που πέτυχε τα δυο γκολ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Κολιοφούκα.

Ο Ξανθόπουλος άνοιξε το σκορ στο 49΄, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ σε πρώτο σουτ του Βερνάρδου, ενώ στο 64΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σε αντεπίθεση, αφού «άδειασε» και Παλάσκα και Κολιοφούκα, πριν πλασάρει στην «ανοιχτή» εστία.

Οι «πράσινοι» είχαν και δοκάρι στο 44΄, με κεφαλιά του Πολυζά, ενώ ευκαιρίες για την Καρδία έχασαν οι Νικολόπουλος (18΄, 24΄, 35΄), Μανιός (45΄) και οι Δαμουλάκης-Χότζα στα τελευταία λεπτά.

Για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη (αισθητή η απουσία Παναγιωτόπουλου) απείλησαν οι Μοσχάκης (54΄, 92΄), Μπελίτσας (59΄), Καθάριος (63΄).

Διαιτησία: Δημητριάδης, Πασσαλής, Χρυσαϊδης (Χαλκιδικής).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Παναγιωτίδης, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ (79΄ Καπρίλης), Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, ΠΟΛΥΖΑΣ, Γίδαρος, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (89΄ Χότζα, Βερνάρδος (73΄ Δαμουλάκης), Μανιός (57΄ Τοπαλίδης), ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Ταχματζίδης (58΄ Καθάριος), ΡΑΦΑΕΛΙΔΗΣ, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος (73΄ Κουραλίδης), ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ (80΄ Παρπουτσής), Λογγινίδης, Πιπερτζής, Μοσχάκης, ΔΡΟΣΟΣ.