Με ηγέτες Μπενίσκο-Κουμπούλα, ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας «άλωσε» την Καρίτσα (1-2)

Πρώτο τρίποντο για την ομάδα της Ημαθίας, δεύτερη σερί ήττα για τους Κατερινιώτες, που μεθαύριο ταξιδεύουν στην Έδεσσα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας ηττήθηκε εντός από τον Εδεσσαϊκό, αλλά χθες πήρε το… αίμα του πίσω, με διπλό-ρελάνς στην Καρίτσα, καθώς πλήρωσε με το ίδιο… νόμισμα την τοπική ομάδα (μετά τη νίκη με τον Ηρακλή στην Κατερίνη γνώρισε δυο σερί ήττες, αφού προηγήθηκε εκείνη στον Λαγκαδά).

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, που αντιμετώπιζε αρκετές απουσίες, αντέδρασε θετικά και πήρε… μπρος μετά από δυο σερί ήττες.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1΄ με τον Μίμη Μπενίσκο σε ασίστ του Κούμπουλα, ενώ το 0-2 διαμόρφωσε με συρτό σουτ στο 64΄ ο Κρίστι Κούμπουλα, σε αντιστροφή ρόλων αφού «σέρβιρε» ο έμπειρος στράικερ.

Στο 81΄ ο Βασιουρής μείωσε απλώς για τους «κιτρινόμαυρους», στο τελικό 1-2.

Στο 25΄ ο Καρακούτσης απέκρουσε πέναλτι του Κυρτέγου, σε χέρι του Μπενίσκου στην περιοχή. 

Διαιτησία: Μπαλασάς, Ανδρέου, Κονσταντίν (Μακεδονίας).

ΚΑΡΙΤΣΑ: Τσιλιγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροϊρης, Μαυρίδης, Μπέης (76΄ Λυκούργος), Κυπαρίσσης (71΄ Αντωνιάδης), Κυρτέγος, Κωστόπουλος (78΄ Βασιουρής).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Κούμπουλα (78΄ Πιπιλιάρης), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Καρατζάογλου (91΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μυλωνάς (87΄ Δαδάκος).

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 12:06