Νικητής ο Ηρακλής της νέας εποχής, 2-1 στα Τρίκαλα Ημαθίας με ανανεωμένο προφίλ (pics+vid)

Τα γκολ των Ρόβα και Παναγιωτούδη έφεραν το πρώτο τρίποντο του Ηρακλή με τα μαχητικά Τρίκαλα, επιβεβαιώνοντας οτι κάτι αλλάζει

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο και έφεραν άνεμο αλλαγής και αισιοδοξίας, ο Ηρακλής κέρδισε 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο στα Τρίκαλα Ημαθίας, για το πρώτο φετινό τρίποντο.

Αυτή η νίκη σημαίνει την απαρχή αντεπίθεσης και ανάκαμψης για τον Ημίθεο, που θέλει να «χτίσει» σερί και να εδραιωθεί ψηλά. Τη διαφορά έκαναν οι νεοαποκτηθέντες, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Παναγιωτούδης και Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος (οι δυο πρώτοι πέτυχαν τα γκολ), ενώ πρεμιέρα έκαναν και οι Κρυστάλλης (αρχηγός), Αθανασίου, Σαβελίδης, Κυριακίδης και Καλλιβωκάς (οι δυο τελευταίοι αποχώρησαν λαβωμένοι).

Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση, με τον Ρόβα στο 32΄ να κάνει το 0-1 για τους «κυανόλευκους» με ωραία ατομική ενέργεια και τον Γ. Κίτσα να ισοφαρίζει στο 48΄ με πέναλτι για τους «πράσινους» του Γιώργου Ντάμτσιου (το κέρδισε ο σκόρερ από τον γκολκίπερ Γιούδα). Τους φιλοξενούμενους λύτρωσε από την άσπρη βούλα ο Παναγιωτούδης στο 88΄με ψύχραιμη εκτέλεση (το κέρδισε ο ίδιος, που σούταρε στο χέρι του Λαγδάρη). Φυσικά, την παράσταση έκλεψε και πάλι το κοινό του Ηρακλή, για την απόβαση και τη μαζική «εκστρατεία» στα Τρίκαλα.

Διαιτησία: Σιδερίδης (Καστοριάς), Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης).

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ

Ο Σάκης Αναστασιάδης προανήγγειλε νέες μεταγραφές και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, με τον στόπερ του Αγροτικού Αστέρα, Άγγελο Καραντασιάδη να είναι στα σταθερά υπόψη, ενώ απασχολούν σύμφωνα με την «ARENA PRESS» οι Λεωνίδας Καστριτσέας (στόπερ Ελπίδας Σκουτάρεως παλιότερα Κ20 Αστέρα Τρίπολης, Παναρκαδικό, Οδυσσέα Αναγέννησης και Απόλλωνα Παραλιμνίου) και Αστέριος Μουτζίκος (νεαρός αμυντικός χαφ Μακεδονικού, παλιότερα Αχιλλέα Τριανδρίας και Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Για το μεθαυριανό ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας δεν υπολογίζονται οι Καλλιβωκάς, Κυριακίδης, Στεφανής, Γόμος και Γκουτσίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Τσουλχάι, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κυρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Γ. Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (67΄ λ.τ. Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (32΄ λ.τ. Μούδιος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαβελίδης (90΄ Κριτσιάνης), Δραγάνης.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρης Παλαιοχωρίου – Εδεσσαϊκός      3-0

ΑΟ Καρδίας –Κιλκισιακός           2-0

ΑΕ Καρίτσας – Φιλιπ. Αλεξάνδρειας   1-2

Αγροτικός Αστέρας -ΑΠΕ Λαγκαδά     0-1

Νάουσα –Πιερικός                        3-0

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων –Ηρακλής  1-2

Αλμωπός Αριδαίας –Καμπανιακός      1-1

Ρεπό: Μακεδονικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜΟΙ      ΓΚΟΛ

  1. ΑΠΕ Λαγκαδά 7 7-2
  2. Αλμωπός Αρ. 7 7-3
  3. Άρης Παλαιοχωρίου 7 4-0
  4. Μ. Αλ. Τρικάλων 6 3-2
  5. Αγροτικός Αστ. 4 3-3
  6. Ηρακλής 4 2-3
  7. Εδεσσαϊκός 4 3-5
  8. Πιερικός 4 3-5
  9. ΑΟ Καρδίας 3 3-2
  10. Νάουσα 3 4-4
  11. Φιλ. Αλεξάνδρειας 3 2-3
  12. ΑΕ Καρίτσας 3 3-6
  13. Καμπανιακός 1 3-5
  14. Μακεδονικός 1 2-4
  15. Κιλκισιακός 1 0-2

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)

ΑΟ Καρδίας – Άρης Παλαιοχωρίου

Εδεσσαϊκός – ΑΕ Καρίτσας

Κιλκισιακός- Μακεδονικός

Φιλ. Αλεξάνδρειας – Αγροτικός Αστ.

ΑΠΕ Λαγκαδά -Μ. Αλέξ. Τρικάλων

Πιερικός -Καμπανιακός

Ηρακλής -Αλμωπός Αριδαίας

Ρεπό: Νάουσα

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

3 ΓΚΟΛ: Κωτσόπουλος (Νάουσα).

2 ΓΚΟΛ: Παπουτσής (Αγροτικός Αστέρας), Χιντασέλι (ΑΠΕ Λαγκαδά), Ξανθόπουλος (Καρδία), Μεντί, Χαρίσης, Μεντής (Αλμωπός Αριδαίας), Γ. Κίτσας (Τρίκαλα Ημαθίας), Ταϊρης (Άρης Παλαιοχωρίου).

1 ΓΚΟΛ: Ρόβας, Παναγιωτούδης (Ηρακλής), Καραντασιάδης (Αγροτικός Αστέρας), Αγγελούδης, Καραμανλής, Ζαννάκης, Λαβιδάς, Αθανασιάδης (ΑΠΕ Λαγκαδά), Χριστοδουλίδης, Κιβρακίδης (Καμπανιακός), Μανιός (Καρδία), Γκουντρουμπής, Τερζής, Σ. Παπαδόπουλος (Πιερικός), Κάρτζιος, Μπουράκης, Σκαθαρούδης (Εδεσσαϊκός), Κυρτέγος, Τροϊρης (ΑΕ Καρίτσας), Κουκουράκης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Σιμόνι, Καρλόπουλος (Άρης Παλαιοχωρίου), Πετρίδης (Αλμωπός Αριδαίας), Μπουλγκουρίδης, Ηλιόπουλος (Μακεδονικός), Τζημογιάννης (Νάουσα), Μπενίσκος, Κουμπούλα (Φίλιππος Αλεξάνδρειας).

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 13:12