Πήρε Καραπέτρο-Χαραλαμπίδη η Καρδία, τέλος ο Σφέτσος

Πήρε Καραπέτρο-Χαραλαμπίδη η Καρδία, τέλος ο Σφέτσος

Δυο ενισχύσεις και μια αποχώρηση στο ρόστερ της Καρδίας, που θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο στη Ραιδεστό

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε συμφωνία με τον 22χρονο δεξιό μπακ, Βαγγέλη Καραπέτρο (ΦΩΤΟ) ήρθε ο ΑΟ Καρδίας και άμεσα αναμένεται να φέρει το δελτίο του και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Πρόκειται για πρώην παίκτη της Θύελλας Φιλώτα, του Ηρακλή Αμπελοκήπων και του Μακεδονικού Φούφα, ενώ θεωρείται γνώστης της κατηγορίας.

Παράλληλα, υπέγραψε ο γκολκίπερ Μανώλης Χαραλαμπίδης, που έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και έχει θητεύσει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ μάλλον θα αποκτηθεί και άλλος τερματοφύλακας, αφού λύθηκε η συνεργασία με το νεαρό Γιώργο Σφέτσο.

Οι Παναγιωτίδης (έκανε πετυχημένο ντεμπούτο με τον Κιλκισιακό) και Αθανασίου, που συγκροτούν ένα εξαιρετικό βασικό δίδυμο άλλωστε, είναι αμφότεροι στρατευμένοι.

Στην ομάδα του Φώτη Αλεξίου υπάρχει ενθουσιασμός για την εικόνα και την προχθεσινή πρώτη νίκη αυτοπεποίθησης με τον Κιλκισιακό, ενώ για τον αυριανό νέο αγώνα στη Ραιδεστό με τον φορμαρισμένο και αήττητο Άρη Παλαιοχωρίου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους «πράσινους», που χθες είχαν δείπνο ενότητας στα Βασιλικά.