Τζημογιάννης: «Το έδειξε έμπρακτα η Νάουσα με τον Πιερικό»

Τζημογιάννης: «Το έδειξε έμπρακτα η Νάουσα με τον Πιερικό»

Ο Νίκος Τζημογιάννης είχε μεγάλο μερίδιο στην πρώτη φετινή νίκη των Ναουσαίων, που την Κυριακή θέλουν συνέχεια, ξανά εντός με τον Κιλκισιακό

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά από δυο ήττες από Τρίκαλα Ημαθίας και Αλμωπό Αριδαίας εκτός έδρας, η νίκη-βάλσαμο ήταν αυτοσκοπός για τη Νάουσα προχθές εντός με τον Πιερικό και το 3-0 ανακούφισε άπαντες στους «κυανόλευκους», παραμονές του ρεπό, με τον έμπειρο στόπερ, Νίκο Τζημογιάννη, να μιλά στην «ΑRENA PRESS» για την παρθενική επιτυχία.

Ο 30χρονος Βεροιώτης κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη και μαζί με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη είναι από τους πιο… μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες του ρόστερ (αμφότεροι έχουν συμμετοχές και Σούπερ Λίγκα). Ο Νίκος Τζημογιάννης, που ακόμα έπαιξε σε Βέροια, ΠΑΟΝΕ, Παναιγιάλειο, Ρόδο (πέρυσι), Καραϊσκάκη, Κισσαμικό και Πύδνα Κίτρους, πέτυχε το πρώτο γκολ της Νάουσας και τονίζει: «Ήταν κομβικό ματς με τον Πιερικό, γιατί δεν είχαμε ούτε βαθμό μετά από δυο εξόδους. Ήταν πρεμιέρα στην έδρα μας και θέλαμε τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Δείξαμε στην πράξη ότι θέλαμε παραπάνω το τρίποντο και το κατακτήσαμε, είχαμε θέληση και αποφασιστικότητα. Στα δυο πρώτα ματς είχαμε αδικήσει τον εαυτό μας. Η Νάουσα βασίζεται κυρίως σε νεαρούς παίκτες, με φιλοδοξία για κάτι παραπάνω και ταλέντο. Θα παλεύουμε όλα τα ματς, ώστε από την καλή μας πορεία να ξεχωρίσουν και κάποιες μονάδες. Ο όμιλος είναι πολύ ανταγωνιστικός και σχεδόν οι μισοί υποβιβάζονται. Εμείς με ηρεμία και δουλειά οφείλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι και να δίνουμε το 100% κάθε αγωνιστική. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ανταγωνιστική Νάουσα, γιατί στο παρελθόν έζησε μεγάλες στιγμές. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και προσπαθεί για να μην μας λείπει τίποτα. Μετά το ρεπό της Τετάρτης φιλοξενούμε ξανά τον Κιλκισιακό και θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες για να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως τους άλλους». Από την πλευρά του, ο νεαρός επιθετικός, Κώστας Κωτσόπουλος, που πέτυχε τα άλλα δυο γκολ (πρώτος σκόρερ στον όμιλο με τρία) τόνισε: «Μπήκαμε με πάθος στο ματς, θέλαμε τη νίκη παραπάνω. Βλέπουμε τη συνέχεια για να κάνουμε καλή πορεία βήμα-βήμα. Η νίκη είναι δώρο στον αρχηγό μας, Νίκο Περηφανόπουλο, που έγινε πατέρας ενός κοριτσιού. Ο Πιερικός έχει καλό σύνολο, θα έχει θετική πορεία».