Ευκαιρία για «3Χ3» αύριο ο Λαγκαδάς, που παίρνει άμεσα τερματοφύλακα

Ευκαιρία για «3Χ3» αύριο ο Λαγκαδάς, που παίρνει άμεσα τερματοφύλακα

Γυρνά ο Μπάρμπας για την ΑΠΕΛ, μόνος απών ο Τριανταφυλλίδης με τα Τρίκαλα Ημαθίας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με το ηθικό στα ύψη, μετά τις απανωτές νίκες με Καρίτσα και Αγροτικό Αστέρα, τις καλές εμφανίσεις και την «αναρρίχηση» στην κορυφή (με Αριδαία-Παλαιοχώρι), η αήττητη ΑΠΕ Λαγκαδά θέλει το «3Χ3» αύριο εντός, με τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί νικών της, ποντάροντας στην έδρα, απέναντι στην… παρέα του παλιού γνώριμου γκολκίπερ, Δημήτρη Ρίζου.

Για τους «κυανόλευκους» επανέρχεται από τιμωρία ο έμπειρος στόπερ, Κώστας Μπάρμπας, ενώ μόνος απών θα είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (τρίτη και τελευταία αγωνιστική).

Στην ΑΠΕΛ τα χαμόγελα άνθισαν και για την αξιοποίηση νεαρών παικτών, όπως οι Κατσαρός-Ζαννάκης (άρεσαν στον Εύοσμο ως αλλαγή), παρά το πλάνο πρωταθλητισμού, ενώ αύριο στο πλαίσιο του ροτέισον διεκδικούν θέσεις οι Ταχματζίδης και Κοντέων.

Παράλληλα, ο Λαγκαδάς… χτυπά πόρτες «έτοιμων» τερματοφυλάκων (κυρίως… δεσμευμένοι) και άμεσα αναμένονται εξελίξεις για ενίσχυση στον «άσο».

Χθες υπήρξε συζήτηση με τον Φίλιππο Ζαχαριάδη (άλλοτε Κ20 Άρη και Αγροτικό Αστέρα), αλλά δεν προκύπτει κάτι δεδομένο ακόμα.