Ευχαριστήριο της Καβάλας για τα τοπικά σωματεία

Ευχαριστήριο της Καβάλας για τα τοπικά σωματεία

Για ακόμα ένα τρίποντο στο... σπίτι προετοιμάζεται ο ΑΟΚ απέναντι στο νεοφώτιστο Διδυμότειχο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση για τη συνάντηση με τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού εξέδωσε η διοίκηση της Καβάλας, ευχαριστώντας για την ανταπόκριση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των «Αργοναυτών»: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ  ευχαριστεί θερμά  και τα 24 σωματεία που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην συνάντηση  που έγινε στην αίθουσα Ν.Μάρτης. Ήταν ένα πρώτο μικρό  αλλά σημαντικό βήμα για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και σίγουρα μας ικανοποιεί και η διάθεση συνεργασίας που έδειξαν τα σωματεία του νομού μας, τα οποία προέρχονταν απ’ όλους τους Δήμους (Θάσου, Νέστου, Παγγαίου, Καβάλας).  Είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και καλά για όλους μας, σεβόμενοι τα τοπικά σωματεία που αποτελούν τα κύτταρα μας, και σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα επαναληφθεί αυτή η συνάντηση.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στην προπώληση εισιτηρίων που έγινε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και προμηθεύτηκαν εισιτήρια του αγώνα με τη Δ. Ν. Σιδηροχωρίου, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στην προσπάθεια που καταβάλλουμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο Α.Ο.Κ. μπορεί να ξαναγίνει μεγάλος βασιζόμενος τόσο στα ταλέντα του νομού μας όσο και στην στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων τις οποίες  όλοι μας πρέπει να επίσης να  στηρίζουμε και ως εν δυνάμει καταναλωτές». Βασικός ομιλητής από την πλευρά των «γαλάζιων» ήταν ο Σάββας Λαζαρίδης, ενώ παρέστησαν οι Γιώργος Λουπέλης, Μπάμπης Παναγιωτίδης, Σωτήρης Δεληκάρης και Ντίνος Κανάκης, όπως και οι Θόδωρος Μαρκόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης), Μπάμπης Ευσταθιάδης (πρόεδρος της Ένωσης) και κλιμάκιο του Αετού Ορφανού. Στην ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη προετοιμάζονται για δεύτερη σερί νίκη εντός έδρας, με το πρωτοπόρο Διδυμότειχο (ένα βαθμό επάνω, μαζί με Απόλλωνα Παραλιμνίου), με αμφίβολους τους Γιαλαμούδη και Θωμαϊδη.