Μοιρασιά στην Καρδίτσα

Μοιρασιά στην Καρδίτσα

ΑΟ Σελλάνων και Αμβρυσσέας Διστόμου έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να είναι «έξω φρενών» με τη διαιτησία του Θεοχάρη!

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του ΑΟ Σελλάνων με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 1-1, με τους φιλοξενούμενους πάντως να «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Θεοχάρη. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 12' χάρη σε πέναλτι του Κοντού που δόθηκε για πτώση του Μπλατσέρι στον αγωνιστικό χώρο (1-0). Ωστόσο, η φάση αυτή ήταν μόνο η πρώτη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από του ανθρώπους του Αμβρυσσέα, με τους τελευταίους να ισχυρίζονται πως το μαρκάρισμα δεν ήταν επιλήψιμο. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους πρωταθλητές Καρδίτσας, στο 26' αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βαγγέλη με δεύτερη κίτρινη. Παρ' όλα αυτά, βρήκαν το σθένος να φτάσουν στην ισοφάριση στο 30' με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντος Σάντος.

Διαιτητής ήταν ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Καραγιάννη (Λάρισας) και Αναστασίου (Θεσσαλίας).

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μάτας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Δανιήλ, Θεοδωρόπουλος (61' Μαρούδας), Μπλατσέρι, Βουκουμάνοβιτς, Κοντός, Τζάνης, Παπαδημητρόπουλος

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Ηλίας Λιόντος): Πέντσεφ, Μπότσης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Στούμπος, Χύσι, Σούκιας (46' λ. τρ. Τέγιες), Βαγγέλη, Κωστούλας (90' Κυπραίος), Μπαλτάς (35' Βλάχος), Ντος Σάντος (75' Σχίζας).

(Περιγραφή: Δημήτρης Φούρκας)