Ματίγια Τάντιτς: «Σε τροχιά πρωταθλητισμού το Παραλίμνιο, ετοιμάζουμε κάτι δυνατό»

Ματίγια Τάντιτς: «Σε τροχιά πρωταθλητισμού το Παραλίμνιο, ετοιμάζουμε κάτι δυνατό»

Ο Σέρβος Ματίγια Τάντιτς έπλεξε το εγκώμιο της οργάνωσης στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αισιοδοξεί για τη συνέχεια

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο νεαρός Σέρβος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Ματίγια Τάντιτς, ο μικρότερος αδερφός του Μπόζινταρ, μίλησε στην «Αrena Press» για την νέα πρόκληση στους «κιτρινόμαυρους»:

«Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι σοβαρή και νοικοκυρεμένη ομάδα και δύσκολα βρίσκεις τέτοιο σύλλογο στην Ελλάδα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω για τον Απόλλωνα και να αποδείξω το τι μπορώ να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω πως μαθαίνω και βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από την ομάδα και τις προπονήσεις.

Στο Παραλίμνιο υπάρχει ηρεμία μετά από τα τρία παιχνίδια που έγιναν και η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Εγώ έχω σκοράρει δύο γκολ στις νίκες με Σιδηροχώρι και Καβάλα και κέρδισα ένα πέναλτι στην ισοπαλία με το Σκούταρι. Δεν θα σταματήσω όμως εδώ και δεν εφησυχάζω γιατί θέλω να δώσω όσο περισσότερα μπορώ και να κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά αλλά σίγουρα θέλω περισσότερο δουλειά».

Ο Τάντιτς, που πέρυσι έπαιξε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον Πανσερραϊκό και απασχόλησε και άλλες ομάδες, αναφέρθηκε και στο μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών: « Στο πρωτάθλημα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής και αυτό οφείλεται στην διοίκηση και τον προπονητή που είναι δίπλα μας. Όσο όμως πάμε καλά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει κάθε Κυριακή. Θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδό μας γεμάτο, το ίδιο και την Κυριακή με τους Προσκυνητές.

Πάει να γίνει κάτι καλό, είμαστε σε πορεία πρωταθλητισμού αλλά το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε την δουλειά».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 12:43