Γυρνά στο αθλητικό κέντρο του Κρυονερίου η Καβάλα

Γυρνά στο αθλητικό κέντρο του Κρυονερίου η Καβάλα

Θετική εξέλιξη για την... καθημερινότητα του ΑΟΚ, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη σερί νίκη με το Διδυμότειχο χωρίς ιδιαίτερες απουσίες

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θετική εξέλιξη για την Καβάλα, που γυρνά στο αθλητικό κέντρο του Κρυονερίου για τις καθημερινές προπονήσεις, αφήνοντας στην άκρη προσωρινές και… υπηρεσιακές λύσεις.

Οι «Αργοναύτες» είχαν εγκαταλείψει το ιδιόκτητο προπονητήριό τους λόγω της κακής κατάστασης του χλοοτάπητα, αλλά μετά τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις, επανέρχονται… δριμύτεροι, σύμφωνα με το «proininews.gr».

Η κατάσταση μετά από ενέργειες της διοίκησης του ΑΟΚ είναι πλέον πολύ καλύτερη, σε τερέν, αποδυτήρια και περιβάλλοντες χώρους.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη προετοιμάζεται για δεύτερη σερί νίκη την Κυριακή, ξανά εντός με το πρωτοπόρο Διδυμότειχο (αήττητο μαζί με το Παραλίμνιο), του παλιού γνώριμου Κώστα Συριτούδη.

Όπως φαίνεται η «κόντρα» των δυο ομάδων είναι πρώτη σε επίσημο επίπεδο, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους «γαλάζιους».

Τέλος, στα κέρδη του προηγούμενου ματς με το Σιδηροχώρι ήταν και το ντεμπούτο του 22χρονου στόπερ, Θανάση Παυλίδη (μπήκε αλλαγή), που ήρθε το καλοκαίρι από το Ναζιανζό Ν. Καρβάλης.