Πλήγμα στον Μακεδονικό με Ζαγναφέρη, πρεμιέρα στο «σπίτι» με Καρδία

Πλήγμα στον Μακεδονικό με Ζαγναφέρη, πρεμιέρα στο «σπίτι» με Καρδία

Δυο μήνες εκτός δράσης για τους "πράσινους" ο έμπειρος επιθετικός και εκ των αρχηγών, Γιάννης Ζαγναφέρης-Απών και ο Βασίλης Βοσνιάδης μεθαύριο με Καρδία

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Περίπου ένα δίμηνο εκτός δράσης θα μείνει για τον Μακεδονικό ο Γιάννης Ζαγναφέρης.

Ο έμπειρος επιθετικός και εκ των αρχηγών των «πράσινων» έσπασε το χέρι του και υποβλήθηκε σε επέμβαση και έτσι δεν υπολογίζεται σε αυτή τη φάση, στερώντας μια σημαντική επιλογή στα πλάνα του Κώστα Βελιτζέλου για τη γραμμή κρούσης.

Παρά τη συγκεκριμένη ατυχία, δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης ως τον Ιανουάριο, ενώ συνεχίζει κανονικά ο μέσος, Αστέριος Μουτζίκος, που κακώς συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες με τον Ηρακλή.

Για τον μεθαυριανό αγώνα με τη… γειτόνισσα Καρδία δεν υπολογίζεται και ο επίσης τραυματίας Βοσνιάδης, ενώ αυτή τη φορά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Καμερουνέζος Μούσα Ποκόνγκ.

Ο Μακεδονικός είναι αποφασισμένος να δώσει αξία στο πολύτιμο διπλό της Τετάρτης με τον Κιλκισιακό, με το δεύτερο σερί τρίποντο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο ματς στο… σπίτι, αφού η πρεμιέρα με τον Αλμωπό Αριδαίας δεν είχε γίνει στην Ευκαρπία, αλλά στους Αμπελόκηπους.