Υπέρβαση στην εστία με Παναγιώτη Βοσνιάδη ο Ηρακλής

Υπέρβαση στην εστία με Παναγιώτη Βοσνιάδη ο Ηρακλής

Προσθήκη από το... πάνω ράφι για τον Ηρακλή, που δίνει γάντια βασικού στον περιζήτητο και... Σουπερλιγκάτο Παναγιώτη Βοσνιάδη, που φορά τα κυανόλευκα γάντια μετά από μια τετραετία

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά το τελευταίο κύμα ενίσχυσης (Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Μπαστακός), ο Ηρακλής βάζει το… κερασάκι στην «τούρτα» των μεταγραφών με την έλευση του Παναγιώτη Βοσνιάδη, χωρίς να αποκλείεται και άλλη προσθήκη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας φέρνει άρωμα Σούπερ Λίγκα, αφού πέρυσι έπαιξε στον Πανιώνιο και απασχόλησε αρκετές ομάδες.

Ο Βοσνιάδης γυρνά στον Ημίθεο μετά από μια τετραετία (στην πρώτη θητεία δεν πήρε ιδιαίτερες ευκαιρίες στη Φούτμπολ Λιγκ, ελέω Χουάντερσον και Φιρινίδη) και ήδη άρχισε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σάκη Αναστασιάδη (φυσικά δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Πιερικό, την Κυριακή στην Κατερίνη, αλλά στη συνέχεια).

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης (γιος του προπονητή της Κέρκυρας Αλέκου), προορίζεται για «νούμερο 1», σε μια θέση που υπάρχουν και οι Γιούδας, Γόμος, Καρακώστας (από τον Γενάρη και ο Αμπάρης), ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε εκτός από τους Νεοσμυρνιώτες και τους «κυανόλευκους» και σε Λάρισα, Γιαννιτσά, Αιγινιακό, Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Πυρσό Γρεβενών, Καμπανιακό και Αχιλλέα Τριανδρίας.