Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει: Πρώτος (+3), αήττητος και… απαραβίαστος σε 5 ματς ο Άρης Παλαιοχωρίου!

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει: Πρώτος (+3), αήττητος και… απαραβίαστος σε 5 ματς ο Άρης Παλαιοχωρίου!

Από πάρτι σε πάρτι ο Άρης Παλαιοχωρίου, θυμίζοντας έντονα τα περσινά κατορθώματα και «μεγαλεία»!

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάπου ανάμεσα στα… σύννεφα βρίσκεται ο Άρης Παλαιοχωρίου, που συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, καθώς έπιασε… 13άρι στην κατάταξη σε πέντε ματς και θυμίζει έντονα τους περσινούς... άθλους!

Η αρμάδα του Λεωνίδα Μπίλη είναι μόνη πρώτη («συν τρία» από τα Τρίκαλα Ημαθίας), αήττητη αλλά και… απαραβίαστη (μόνη ομάδα στους ομίλους της Μακεδονίας που κράτησε το «0» για πέντε 90λεπτα)!

Το «κιτρινόμαυρο τρένο» από την ορεινή Χαλκιδική, κέρδισε 3-0 τη μαχητική Καρίτσα, πιο δύσκολα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό σκορ, κάνοντας τους φίλους της να ονειρεύονται!

Οι γηπεδούχοι (παρά την απουσία Κουκουλέκη και την αναγκαστική αλλαγή του Καρλόπουλου στο ημίωρο) μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 10΄, με πλασέ του Κωτάκη, ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ του Σιμόνι ως οφσάιντ.

Στο 71΄ η νίκη του Άρη έδειξε να εδραιώνεται, με το 2-0 από το εύστοχο πέναλτι του Κουκουρώνα, το οποίο κέρδισε ο Αποστόλου.

Το… κερασάκι στην «τούρτα», για το τελικό 3-0 του Παλαιοχωρίου, διαμόρφωσε στο 87΄ ο φορμαρισμένος Αλμπέρτο Σιμόνι (4 γκολ στον όμιλο), με προβολή σε σέντρα του Ανδρέαδη.

Διαιτησία: Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Κουφός, Μιχτατίδης (Μακεδονίας).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑΣ, Τσότρας (55΄ Προβατίδης), ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σαμπιασβίλι, ΤΑΪΡΗΣ, ΣΙΜΟΝΙ, Καρλόπουλος (30΄ λ.τ. Παπαδημητρίου, 80΄ Ανδρέαδης), ΚΩΤΑΚΗΣ (85΄ Γκιάτας).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Τσιλιγκαρίδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροϊρης (90΄ Παπαϊωάννου), Μαυρίδης, Μπέης (75΄ Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (62΄ Βασιουρής).