Πάτησε τριάδα… αθόρυβα ο Αγροτικός Αστέρας, 0-1 στην Καρίτσα με Μαντζίρη και… Κάμπα!

Πάτησε τριάδα… αθόρυβα ο Αγροτικός Αστέρας, 0-1 στην Καρίτσα με Μαντζίρη και… Κάμπα!

Ξεπερνά τον εαυτό του ο Αγροτικός Αστέρας, με την μαεστρική καθοδήγηση του έμπειρου Γιώργου Φοιρού, που παίρνει το 100% από τα... πιτσιρίκια του ρόστερ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστρο λαμπρό τον… οδηγεί! Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τον «ανεβασμένο» Αγροτικό Αστέρα, που πανηγύρισε το πρώτο διπλό, παλικαρίσια με 1-0 στην Καρίτσα, πατώντας στην πρώτη τριάδα! Η νεανική ομάδα του Γιώργου Φοιρού έδωσε συνέχεια στον θρίαμβο με τον Εδεσσαϊκό, χάρη στο γκολ του φορμαρισμένου Λάζαρου Μαντζίρη (φωτο-τέταρτο φετινό), στο 85΄ με σουτ μετά από κερδισμένες κόντρες, σε προσπάθεια του Παπουτσή. Ήρωας για τους «σταχυοφόρους» ήταν ο νεαρός γκολκίπερ, Θανάσης Κάμπας, που απέκρουσε πέναλτι του Κυπαρίσση στο 69΄ (το κέρδισε ο Κυρτέγος σε χέρι του Κεχαγιά). Ευκαιρίες για τους Κατερινιώτες έχασαν οι Μπουτογιάννης (12΄), Κυρτέγος (41΄) και για τους «πράσινους» οι Προβατίδης (60΄), Ντουνιάς (63΄), Παπουτσής (93΄). Διαιτησία: Μελιτζανίδης, Κελεσίδης, Χριστοδούλου (Ημαθίας).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης, Μπέης (60΄Τσιώμης), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (72΄Κωστόπουλος)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΚΑΜΠΑΣ, Ζώτος, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Γεωργιάδης, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΝΤΟΥΝΙΑΣ, Μερτζάνης (70΄Παπουτσής), Προβατίδης, Μαντζίρης (91΄ Ατζαμιδάκης), Πιστόπουλος (82΄Μήτογλου), Κουτούσης (46΄Αποστολίδης).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 11:49