Εκτός κυπέλλου ο Λαγκαδάς, θύμα έκπληξης από τον Ιάσονα Αυγής (2-0)

Εκτός κυπέλλου ο Λαγκαδάς, θύμα έκπληξης από τον Ιάσονα Αυγής (2-0)

Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη, που θέλει επάνοδο στις επιτυχίες την Τετάρτη, στο δύσκολο ματς στο Κιλκίς, μετά το ρεπό της Κυριακής

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θύμα έκπληξης έπεσε η ΑΠΕ Λαγκαδά, που ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τον Ιάσονα Αυγής για το κύπελλο ΕΠΣΜ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Γουνιώτη, που παίζει δυο κατηγορίες πιο κάτω (Α΄ τοπικό), πέτυχαν οι Χελιδόνης (68΄) και Ευθυμιάδης (82΄), ενώ η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη είχε αρκετές διαφοροποιήσεις, με τον τερματοφύλακα Κασαπίδη να κάνει ντεμπούτο. Έτσι, ο Λαγκαδάς επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, με τις «ρεζέρβες» να αποδεικνύονται… ξεφούσκωτες. Ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, μπροστά στα καρέ του θετικού Τσιλιγκίρη, έχασαν οι Λαβιδάς (18΄, 48΄), Ζλατίντσης (58΄), Σταμπουλής (62΄), Στεφανίδης (75΄) και Έππας (90΄). Την Κυριακή η ΑΠΕΛ έχει ρεπό, ενώ την Τετάρτη παίζει εκτός με τον Κιλκισιακό (νέα πρόσωπα Ράντζα, Αθανασιάδης και αμφίβολος ο Χιντασέλι).

ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ: Τσιλιγκίρης (90΄ Χομσίογλου), Μαυροβουνιώτης, Τσαουσίδης, Χελιδόνης, Μαρμαράς, Χαλιλάι, Ζηρίδης (65΄ Τσανακτσής), Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Τούσα, Μόσχος (74΄ Γκάτζο).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Κασαπίδης, Αγριμάκης, Τριανταφυλλίδης, Έππας, Λαβιδάς, Στεφανίδης, Ζαννάκης (70΄ Μουχάλης), Παπαδόπουλος, Ζλατίντσης, Αθανασιάδης (63΄ Κατσαρός), Σταμπουλής (63΄ Ταχματζίδης).