Το πιστεύουν στον Ηρόδοτο

Το πιστεύουν στον Ηρόδοτο

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου νίκησαν και τον ΑΟ Παλαιοχώρας στο κρητικό ντέρμπι (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποστάσεις από τους διώκτες του παίρνει στην κορυφή του 8ου ομίλου ο Ηρόδοτος, στις τάξεις του οποίου αρχίζουν να πιστεύουν πως η άνοδος δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Οι πρωταθλητές Ηρακλείου κέρδισαν και τον κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟ Παλαιοχώρας, του οποίου επιβλήθηκαν με 3-1 σε ένα παιχνίδι όπου και τα τέσσερα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Φραγκουλάκης, που σκόραρε δύο φορές για την ομάδα του. Μόλις στο 6' ο αριστεροπόδαρος άσος άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από πάσα του Γαρεφαλάκη (1-0), στο 13' ο Μανουσάκης έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (1-1), αλλά στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν πάλι το προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο Φραγκουλάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (2-1). Στο 38' ο Ετόφ σκόραρε με σουτ και έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Καλυβιανάκη (Ρεθύμνου).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (75' Κασαπάκης), Αργκιλέσι (83' Παναγιωτάκης), Μωραΐτης (88' Παπαδάκης), Γαρεφαλάκης (61' Μελισσόπουλος), Ετόφ

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καρατζίδης (46' Θεοδωράκης), Σαμαράς, Βασιλείου, Κορνελάτος (46' Παπαδόπουλος), Α. Μανουσάκης (72' Κουλούρης), Κεπνενίδης, Μαζιώτης, Αρακάκης, Δ. Μανουσάκης, Ιβάν (59' Ζαϊμίδης).